nlc.hu
Sztárok

Gyebnár Csekka akkor és most

Gyebnár Csekka semmit sem változott az elmúlt több, mint 10 évben

Gyebnár Csekkát a Barátok közt sorozatban való szereplésekor zárta szívébe az ország.

Gyebnár Ildikó, azaz Csekka az általános- és középiskolai tanulmányait Sarkadon végezte. Ezután a fővárosi Rátkai Márton Színiakadémia musical szakon tanult. Közben elvégezte a grafológia szakot. A Körúti Színház és a Műhelymunka Társulat tagja volt. A Rátkai Márton Zenés Műhely alapító tagja volt. A Körúti Színház oszlopos tagja. Szabadúszóként dolgozik a 48 éves színésznő, aki jelenleg az Ázsia Expressz című műsorban látható egykori kolléganőjével, Mérei Katalinnal. 

Gyebnár Csekka akkor és most

Ázsia Expressz harmadik évadában szerepel GYebnár Csekka és Mérai Katalin (Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

Gyebnár Csekka komoly egészségi problémákkal vágott bele az Ázsia Expressz 3. forgatásába, évek óta küzd gerincbántalmakkal, gyerekkora óta van baj a szívével, a fiatalkori életvitele pedig az emésztőrendszerét is tönkretette.

Gyebnár Csekka akkor és most

Csekka Ildikó még 2009-ben. (Fotó: Szabó Lilla/solwee)

A Blikknek korábban elárulta, már a forgatás előtt gerinctornával erősítette a vázizomzatát, az útra pedig természetes olajokat és gyógyteát is vitt magával. Az ázsiai túráról azonban legyengülve és lefogyva érkezett haza, ugyanis leszaladt róla 10 kiló, azonban – elmondása szerint – mentálisan sokat erősödött.

A Barátok közt egykori színésznőjét 2016-ban jegyezte el párja, de esküvőt nem terveznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top