nlc.hu
Sztárok

Az első Élő-show kiesői az X-Faktorban

X-Faktor: négyen is kiestek az első Élő-show-ból

Az X-Faktor 2022-es évadának első Élő-show-jában a székes feladat kemény próbatétel elé állította a versenyzőket és a mentorokat.

Látványos és különleges produkciókkal indult el szombat este az X-Faktor 2022 első Élő-show-ja. A versenyzők 4 vadonatúj slágerrel is meglepték a nézőket, ugyanis Boros Marci, Kiss Kevin, Váradi Ábel és az Isky & Szkym a mentoraikkal együtt készített dalokkal léptek színpadra.

X-Faktor

Az X-Faktor mentorai – Fotó: Sajtóklub

A biztos továbbjutóknak fenntartott székekért hatalmas harc folyt, hiszen a mentorok csak arról dönthettek, hogy az ő véleményük szerint kik érdemelnek továbbjutó helyet, de a nézők döntötték el, hogy kik azok, akik ott is maradhattak. A nézői szavazatok nyomán Mihályfi Luca, Solyom Berni, Kiss Kevin és Serbán Szebasztián ültek a továbbjutást jelképező helyeken, ám ezzel a show még nem ért véget. A többi 8 versenyző sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még 4 versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal. Így a továbbjutók táborához még csatlakozhatott Bodrogi Enikő, a Synergy, Boros Marci és Helfy Alexa.

Sophia Khan, Beretka Ádám az Isky & Szkym rapduó – amelynek egyik tagja Aradszky László unokája – és Váradi Ábel számára véget ért az X-Faktor.

Az X-Faktor Élő-show első kiesői:

Khan

Sophia Khan – Fotó: Sajtóklub

 

Beretka Ádám

Beretka Ádám – Fotó: Sajtóklub

 

Isky & Szkym

Isky & Szkym – Fotó: Sajtóklub

 

Váradi Ábel

Váradi Ábel – Fotó: Sajtóklub

Jövő héten, szombaton este tovább folytatódik a verseny az X-Faktor 2022 második élő show-jával, ahol újabb székes feladat után többen fognak búcsúzni a döntőtől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top