nlc.hu
Sztárok

Kánya Kata a párkeresésről

Kánya Kata: „A férfiaknak általában az számít, hogy minél fiatalabb legyen a nő”

A pasiknak csak egy számít: hány éves a nő – vallja Kánya Kata, aki tudja miről beszél, hiszen évek óta vezeti párkereső irodáját.

Panna, csajok, satöbbi műsorának vendégei Kánya Kata és Czutor Zoltán voltak, arról beszélgettek Balázsy Pannával, hogy milyen nehézségei vannak ötven felett a párkeresésnek. A műsorvezető felvetése szerint a férfiak sokkal könnyebben találnak párt.

balázsy panna kánya kata czutor zoli

Fotó: Panna, csajok, satöbbi

„Ha mindegy, csak kettessel kezdődjön a személyi száma akkor talál 5 perc alatt. A férfiaknál egy van: fiatal legyen, pont. Ez a vágyuk” – kezdte Kánya Kata, akivel Czutor Zoltán nem értett egyet, annak ellenére, hogy a felesége, Zsani 20 évvel fiatalabb nála. 

Soha az életemben nem buktam a fiatalabb csajokra, viszont amikor szerelmes lesz az ember, az felülír minden zsánert

– kezdte a zenész, aki azt állítja, hogy még most is vonzónak talál akár 50-60 éves nőket is. – Zsani az egyetlen nő az életemben, aki ennyivel fiatalabb nálam. Az összes nő az életemben pár évvel fiatalabb, vagy egyidős volt velem, de a feleségemmel szerelmesek lettünk egymásba” – mondta.

Kánya Kata azonban kitartott álláspontja mellett. „A férfiaknak általában az számít, hogy minél fiatalabb legyen az a nő. Ha a nőt kérdezem, hogy kit keresünk, vesz egy nagy levegőt, és elkezdi sorolni a Háború és békét, olyan hosszú, hogy mi az elvárás, hogy milyen legyen az a férfi. Én óvatosan kérdezem, hogy hol van az a szegmens, ahol tudnál kompromisszumot kötni, hiszen mindezt te se tudod nyújtani a másiknak” – magyarázta Kata, aki szerint a párkeresésben a legfontosabb, hogy a felek a realitás talaján mozogjanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top