nlc.hu
Sztárok

Bíró Bea élete

Ki ő? Külföldön befutott modell volt, mégis itthon kezdett új életet Bíró Bea

Bíró Bea és ikertestvére, Niki 11 évig éltek Ázsiában, ahol fényes modellkarriert építettek fel.

Az egypetéjű ikerpár, Bíró Bea és Bíró Niki gyönyörű megjelenésére a divatvilág is felkapta a fejét, ennek köszönhetően bejárták a világot, modellkarrierjük Hongkongban teljesedett ki, ahol 11 évig éltek.

Ki ő? Bíró Bea

(Fotó: RTL Klub / Sajtóklub)

Nagyon imádtuk az ikerséget Hongkongban, és még rá is tettünk egy lapáttal, mindig egyformába öltöztünk. Amikor kikerültünk Milánóba modellkedni, akkor ezt a divatbemutatókon például imádták. A milánói divathéten volt egy bemutatónk, ami úgy kezdődött, hogy sötétség volt a teremben, majd felvillant a fény, aztán ketten nekiindulunk a kifutónak Nikivel teljesen egyforma ruhában – mesélte korábban a Fókusznak Bea.

13 éve még nem tudták volna elképzelni az életet külön, a szerelem azonban messzire sodorta egymástól a Bíró lányokat. Niki ugyanis Ausztráliában él már két éve, így a lányok csak interneten keresztül tudják tartani a kapcsolatot. Bea Budapestre költözött, és ott is kezdett új életet.

Az ikerlányokról ITT nézhetsz meg közös fotót

Sok kritika éri Törőcsik Danival való kapcsolatával (is)

Bea és az Éjjel-Nappal Budapest sorozatban ismertté vált Törőcsik Dani két és fél éve alkotnak egy párt, sok kritika éri őket az utóbbi időben, főleg a Nyerő Páros kezdete óta. Sokan ugyanis azt gondolják, hogy míg Bíró Bea fülig bele van zúgva a szerelmébe, addig fordítva ez nem feltétlenül van így. Bea többek között erre is reagált az rtl.hu-nak adott interjújában

Ki ő? Bíró Bea

(Fotó: RTL Klub / Sajtóklub)

„Nekünk nagyon más a szeretetnyelvünk, mint a fekete és a fehér. Két és fél év alatt megtanultuk ezt kezelni. Neki az elején nehéz volt, hogy én egy nagyon szeretgetős, érzelmes ember vagyok, ő pedig az ellentéte – nekem meg ezt volt nehéz megszokni. De mostanra tök jól összehangoltuk. És bár Dani nem az a tipikus hősszerelmes, aki napi tízszer leírja, hogy szeretlek és állandóan ölelget, viszont egy végtelenül érzékeny lelkű ember” – mondta Bea, aki arra is kitért, hogy rengeteg negatív kommentet és üzenetet kapott, de egy ideje már nem olvassa őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top