nlc.hu
Sztárok
Lakatos Márk lehordta Majkáék új dalát

Lakatos Márk lehordta Pápai Joci és Majka új dalát

A stylist szerint a Barokk című nótának köze sincs a barokk korhoz.

Új dalt adott ki Pápai Joci és Majka, Barokk címmel és impozáns videoklippel érkezett az új zene. Október közepén jelent meg a nóta, tehát nem telt el sok idő, Lakatos Márk – aki az utóbbi időben megmondóemberként funkcionál – belekötött a zeneszövegbe, a videoklipbe, de még a dalcímbe is.

Lakatos Márk

Fotó: Birton Szabolcs

„Drága Csillagszórók, képzeljétek, szembe jött velem Majka papa és Pápai Joci legújabb zengeménye, ami Barokk címmel fut a zsutubén. (sic!) Mondom, na, ezt megnézem, nekem úgyis a kedvenc stílustörténeti korom a barokk, imádom az operáit, az építészetét, a kultúráját, az öltözködését, mindent. Megnézem már, hogy mit virít rizsporos parókában ez a két jómadár. Megnéztem a videóklipet egyszer, aztán még egyszer, aztán harmadszor is és ledobtam az ékszíjat, mert az kell, hogy mondjam, hogy a zenének semmi köze nincs a barokkhoz. Pápai Joci ilyen elfuserált gregorián utánzatokat nyom, a szövegben semmi utalás nincs a barokkra és a videóklip, amiben lehetett volna virítani valamit, az pedig úgy néz ki, mintha egy ilyen szabadon értelmezett Robin Hood: A tolvajok fejedelme című film lett volna, amiről tudjuk, hogy Földnélküli János, illetve Oroszlánszagú.. illetve Oroszlánszívű Richárd korában játszódik a 12. században, tehát jónéhány évszázaddal arrébb van, mint a barokk. Na, most kérdezem én: ha fogalmad nincsen arról, hogy mit jelent egy szó, akkor mi az anyámért rakod azt a dalod címének? Ez valami nagyzolás, hogy ilyen művelt vagy, hogy ezt is ismered? Vagy a rajongóidnak a teljesen hülyének nézése? Vagy egyszerűen csak egy ilyen igénytelenség, hogy figyelj, tök jól hangzik, jó lesz az!. Kb. mint G.w.M esetében a tetkóban a helyesírási hiba? Mert evvel az erővel azt is mondhatták volna, hogy legyen a dal címe Moszkvics-slusszkulcs vagy Parti szűrésű csápos kút, mert körülbelül annyi köze lett volna az egészhez. Fiúk! Legalább a Wikipédiát nézzétek meg máskor!” – mondta TikTok-videójában Lakatos Márk.

Mutatjuk a dalt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top