nlc.hu
Sztárok

Ripli Zsuzsi elsírta magát A Konyhafőnök VIP-ben

Ripli Zsuzsi megkönnyezte A Konyhafőnök VIP zsűrijének szavait

Hiába idegeskedett Zsuzsi.

A Konyhafőnök VIP tegnap esti adása tele volt érzelmekkel. A hírességeknek ezúttal egy malaccal kellett dolgozniuk, amin többen is kiakadtak, Szinetár Dóra pedig egyenesen megkönnyezte a feladatot. Ha ez nem lett volna elég, Filipánics Bálint lehetőséget kapott, hogy valakit hátráltasson. 

Ripli Zsuzsi

Ripli Zsuzsi

Bálint választása  Ripli Zsuzsira esett, aki nem használhatott az ételéhez semmilyen zöldséget, csupán csalánt dolgozhatott fel a röfi mellé. Természetesen a színésznő nem örült annyira. „Bedobott a mélyvízbe… soha nem dolgoztam még csalánnal, főleg nem egy kismalaccal” – mondta Zsuzsi, aki a kelleténél jobban izgult feladat közben, bár nem kellett volna. 

Azt látom, hogy halálra stresszeled magad. Szétparáztad magad, de ez szerintem sikerült. Tök jó, kis csajos lett, arányok rendben vannak, színek vannak a tányéron. Megoldottad a nehezítést, kell ennél több?” – mondta végül az értékelésnél Rácz Jenő, melyet séf kollégája, Fördős Zé is megerősített. A biztató szavak hallatán Zsuzsi könnyei eleredtek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top