nlc.hu
Sztárok

Megszólalt a kiesése után Helfy Alexa

Az X-Faktor kiesője, Helfy Alexa elárulta, miért nem gratulált a versenyben maradt társainak

Rendkívül nehezen viselte, hogy a finálé kapuja előtt kellett búcsúznia a műsortól.

Mint arról beszámoltunk, Helfy Alexa esett ki az X-Faktor Elődöntőjében. Amikor kiderült, hogy nem jutott be a Döntőbe, zokogásban tört ki a színpadon. Az adás utolsó perceiben az összes mentor, a műsorvezető, de még a továbbjutott versenyzők is vigasztalni akarták, ám Alexa még a műsor vége előtt elhagyta a színpadot. 

Helfy Alexa

Helfy Alexa lett a 2022-es X-Faktor 4. helyezettje – Fotó: Sajtóklub

Utólag elnézést kért és megindokolta viselkedését, és azt is, hogy miért nem gratulált a döntős társainak. “Ott a színpadon hirtelen nem tudtam feldolgozni nemcsak azt, hogy nem jutottam tovább, hanem az elmúlt pár hónapot, amit az X-Faktorban töltöttem. Nem azért nem gratuláltam a többieknek, mert úgy éreztem, nem érdemelték meg, hanem sajnáltam, hogy vége ennek a szép időszaknak, amit a versenyzőkkel tölthettem” – vallotta be a Blikknek Alexa.

Elmondása szerint mindenféleképpen szeretne az énekléssel foglalkozni a jövőben, és mentorával, Herceg Erikával is folytatni szeretné a közös munkát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top