nlc.hu
Sztárok

Titkos magyar celebesküvők

Titkos magyar celebesküvők

Magyar hírességeket gyűjtöttünk egy csokorba, akik nem verték nagy dobra az esküvőjüket.

Nóci, azaz Czifra Noémi és párja

Nóci annak idején az RTL Klubon kezdte a tévés karrierjét, ami mellett az énekesnői pályafutását is építette. Nagyon népszerű volt, több műsorban és nívós magazinok címlapján is szerepelt, ám két évtizeddel ezelőtt úgy döntött, a civil életet választja.

Nóci férjhez mentNemrég meghívást kapott a Palikék világa egyik műsorába, ahol mesélt jelenlegi életéről. Elárulta, két fia van, a nagyobbik 17, a kisebbik hatéves. Emellett pedig beszélt a párjáról is. „A Jóisten tudja, miért nem kérte meg eddig a kezem, de jól tette. Lehet, hogy 52-szer visszadobtam volna a gyűrűt. Össze kellett csiszolódni, egy párkapcsolat melós, valljuk be” – mesélte a gyermeke apjával hét éve párt alkotó Czifra Noémi, aki nem verte nagy dobra esküvőjét, pedig csodaszép menyasszony volt.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra

2021 augusztusában titokban házasodott össze Nagy Ervin és Borbély Alexandra, bár pár vendég lebuktatta őket. Később megerősítették, hogy egybekeltek, nemrég pedig kiderült, hogy hamarosan ikrekkel bővül a családjuk. Az esküvőjükről azonban csupán egy képet láthattunk, viszont most, hogy házassági évfordulót ünnepeltek, megosztottak még párat.

Gyuricza Dóra és Rácz Jenő

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra a legnagyobb titokban mondták ki a boldogító igent ugyancsak tavaly augusztusban, mint Nagy Ervinék.

„Nagyon élvezték az esküvőt, amely bár viszonylag szűk körű volt, hírességekből nem volt hiány. Ott volt még Jenő kollégája és barátja, Sárközi Ákos séf is, de nem az volt a lényeg számukra, hogy celebbulit tartsanak. Ráadásul igazán különleges nap volt ez Dóri családjának is, ugyanis a testvérét nemrég jegyezték el, így a szülők boldogsága határtalan, hiszen az egyik lányukat most adták férjhez, hamarosan pedig a másik leányzó is férjhez megy” – mondta akkor egy neve elhallgatását kérő személy.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté

Polyák Lilla és Gömöri András Máté két négy éve házasodtak össze titokban.  Bár eleinte sokan nem hittek benne, hogy hosszú távú lesz a kapcsolat, a két színész rácáfolt a rosszindulatú pletykákra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top