nlc.hu
Sztárok

VV Laci akkor és most

Így néz ki most a VV-győztes Vitkó Laci 18 évvel a valóság-show után

Kiderült, mivel foglalkozik most a valóság-show 2. évadának a győztese, akit a mai napig megismernek az emberek.

Vitkó Laci nyerte a ValóVilág 2. szériáját 18 évvel ezelőtt. VV Laci akkor mindent vitt, aztán eltűnt a nyilvánosság elől. Most a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorban árulta el, hogyan alakult az élete a valóság-show óta – írja a Blikk.

VV Laci akkor…

VV Laci

VV Laci 18 évvel ezelőtt – Fotó: smagpix

… és most

Vitkó Laci

Vitkó Laci, azaz VV Laci közel két évtized után állt újra kamerák elé – Forrás: Palikék Világa by Manna Hová tűnt? – videó / YouTube

Elárulta, ő maga döntött úgy, hogy nem kér az ismeretségből. “Tudnod kell, hogy mikor van vége, és én akkor kiszálltam. (…) Ez egy döntés volt. (…) Nekem volt hová visszamennem, úgyhogy én a vendéglátást választottam” – mesélte Vitkó László.

Az interjúban bevallotta, nehezen nehezen dolgozta fel a hirtelen jött népszerűséget: “Erre nem készítenek fel. (…) Én minden reggel azzal ébredtem, hogy megnéztem, mit írnak rólam. Idegbetegséget kaptam“.

A valóságshow-sztár a reality után hosszú évekig Angliában élt, majd amikor hazajött, egy Michelin-csillagos étteremben kapott munkát: a Costes-ben először sommelier-ként tevékenykedett, majd rövid időn belül az étterem menedzsere lett. “A Costesben kaptam munkát. (…) 18 év után néznek a vendégek, hogy mit keres ez itt” – mondta el VV Laci, aki jelenleg a saját vállalkozását igazgatja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top