nlc.hu
Sztárok

ÉNB Kamarás Norbert akkor és most

Kölyökképű Pumukli volt 10 évvel ezelőtt ÉNB Lali

2013-ban, az Éjjel-nappal Budapest induláskor ismertük meg Lalit, vagyis Kamarás Norbertet. Most a Való Világ kísérőműsorának a házigazdája, de emlékszel még, hogyan festett 10 éve?

Kamarás Norbert, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Lali kezdetek óta oszlopos tagja volt az Éjjel-nappal Budapest stábjának, ami idén ősszel búcsúzott a képernyőtől.

Kamarás Norbi

2013-ban, az ÉNB forgatása kezdetén még nagyon fiatal volt (Fotó: RTL Sajtóklub/Bársony Bence)

Norbi alig múlt húszéves, amikor vidékről felkerült Budapestre a forgatás miatt, a szereplőválogatáson pedig egyértelműen felhívta magára a figyelmet, amivel megnyerte magának a kicsit különc, és egyszerű, de összességében azért szerethető figura szerepét, aki hosszú évadokon keresztül próbált magának barátnőt találni, próbálkozásai azonban rendre kudarcba fulladtak.

Kamarás Norbi

Stúdiókép 2014-ből az Éjjel-nappal Budapest fotózásáról (Fotó: RTL Sajtóklub/Bársony Bence)

Közben a zenei karrierbe is belekóstolt, sorozatbeli karakterére támaszkodva Csóró Lali néven részt vett a Lalipop című szám elkészítésében, amit több másik dal is követett, például az Igazi span vagy a Bulicsászár, azonban egyik sem hozott átütő sikert. ÉNB Dorinával, azaz Bencsik Emerenciával is ebben az időszakban jött össze, sőt, össze is költöztek, végül azonban a szakítás mellett döntöttek.

Kamarás Norbi

2016-ban az elegánsabb oldalát is megmutatta (Fotó: Schumy Csaba)

2017-ben attól volt hangos a sajtó, hogy a férfi elveszítve uralmát az autója felett, a padkára hajtott, és az útszéli póznának ütközött, majd ezek után elhagyta a helyszínt. A rendőrök másnap találták meg, cserbenhagyás miatt kellett a bíróság elé állnia, akik végül felfüggesztett börtön- és pénzbüntetést szabtak ki rá.

A helyzet akkor kezdett változni az életében, amikor sorozatbeli párja, Virág, akit Kármán Odett alakított, feltűnt a színen, ugyanis nemcsak a kulisszák mögött, hanem a magánéletben is elrabolta Norbi szívét. Kapcsolatuk kezdetén a férfi így nyilatkozott a Fókusz stábjának: „Azt érzem, megtaláltam a másik felemet. Pedig azt hittem, hogy örök szingli maradok, de nem. Itt van Odett, és valahogy minden értelmet nyert, minden sokkal jobb és boldog vagyok.” Azt is elárulta, hogy Odett az első barátnője, akinek úgy tetszik, ahogyan van, ezt korábban egyetlen nőtől sem kapta még meg.  

A pár 2020 januárjában vallott színt a kamerák előtt, és azóta is kitartanak egymás mellett, olyannyira, hogy 2021-ben még a Nyerő Párosban való szereplést is bevállalták, amit nem mellesleg meg is nyertek. „Mintha valami álom lett volna, napokig nem tudtuk feldolgozni. Hosszú folyamat volt ez az előkészületektől kezdve a forgatáson át, néha megterhelő is, ezért igazán boldog voltam, hogy mi lettünk a Nyerő Páros. A végén odajöttek hozzánk a stábtagok, a kiesett játékosok, mindenki gratulált, mi pedig nagyon büszkék voltunk magunkra abban a pillanatban, és azóta is” – mesélte akkor Norbi az nlc-nek

Annak ellenére, hogy zenei fronton nem hasított, elhivatottsága beemelte őt az X-Faktor háttérműsorába, 2020 óta ül a műsorvezetői székben, idén pedig szerelme is csatlakozott hozzá.

Attól egyébként nem kell tartani, hogy a sorozat után a rajongók ne találkoznának vele, azt RTL továbbra is számít a munkájára. Többek között feltűnt az idei Konyhafőnök VIP-ben, végül azonban Járai Mátéval ketten kerültek a veszélyzónába és Rácz Jenő séf úgy döntött, Norbi számára ér véget a verseny, neki kellett a kötényét levennie

Kamarás Norbi a Konyhafőnökben

2022 novembere: Norbi a Konyhafőnök VIP műsorában Járai Mátéval állt Rácz Jenő elé, végül a séf róla vette le a kötényt (Fotó: RTL Sajtóklub)

Bár saját elmondása szerint szomorú volt, amiért ott kellett hagynia a játékot, valójában így sincs oka panaszra, ugyanis mostantól a ValóVilág háttérműsorának, a BeleValóVilágnak a társműsovezetője Schumacher Vanda mellett. Azt egyébként tudtad, hogy anno Norbi és a tesójával együtt jelentkezett a VV-be?

Kamarás Norbi

Az elmúlt közel 10 alatt megférfiasodott (Fotó: RTL Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top