nlc.hu
Sztárok
Árpa Attila a társkeresésről

Árpa Attila: „Egyéjszakásnak szántam egy nővel, házasság lett”

A színész, rendező elárulta, mire vágyik a társkeresésben.

Hétfő este indul a TV2-n A Nagy Ő, amelyben 19 hölgy versenyez Árpa Attila szívéért. Az 50 éves színész, producer, rendező elárulta a Borsnak, milyen módon kereste korábban a szerelmet.

Árpa Attila

Árpa Attila, A Nagy Ő – Fotó: Sajtószoba

Bevallotta, nem híve annak, hogy “jobbra-balra húzogassuk egymást Tinderen”, valamint egyáltalán nem randizik sokat. “Én úgy ismerkedtem eddig, hogy amikor megláttam egy nőt és rajta ragadt a szemem, akkor ott kész voltam. Utána kezdődhet a hódítás és az udvarlás. Ez így történt mind a négy komoly kapcsolatomban. Ötben… legyen négy… Beleértve a házasságomat is” – mesélte Árpa Attila.

Ami pedig az egyéjszakás kalandokat illeti, nem annyira híve ennek. Azzal indokolja, hogy “miért kéne abbahagyni az élvezeteket egy éjszaka után?” “Tulajdonképpen volt egyszer, hogy egyéjszakásnak szántam egy nővel, amiből kicsit több éjszaka, egy házasság lett” – tette hozzá viccesen A Nagy Ő, aki tagadja, hogy óriási csajozó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top