nlc.hu
Sztárok

Árpa Attila közel került egy barátnő-jelöltjéhez

A Nagy Ő: Árpa Attila máris közel került az egyik jelöltjéhez

Metta szíve szerint elrángatta volna a másik lányt Attila mellől.

Hétfő este kezdődött a TV2 párkereső realityje, A Nagy Ő, melyben 19 lány indult, hogy megküzdjenek egymással Árpa Attila szívéért. Már az első részben búcsúznia kellett a színésznek három lánytól, amire ő maga sem számított, de nem ez volt az egyetlen esemény, ami váratlanul érte a hölgyeket. 

Árpa Attila és Blanche

Árpa Attila és Blanche

Attila igyekezett mindenkivel beszélgetésbe elegyedni és többet megtudni a lányokról és igényeikről. Hárman viszont külön vonultak, ami persze feltűnt A Nagy Ő-nek is, és hozzájuk is odament, Blanche viszont megzavarta a meghitt, négyes beszélgetést. 

„Mi az, amiben csalódnátok, ha kiderülne rólam?” – kérdezte Attila a lányokat, amire az egyikük azt válaszolta, hogy az, ha kiderülne, rosszul vezet, Blanche pedig, hogy ha nem ad neki egy ölelést randi után, mire a férfi egyből magához szorította. 

„Nem akkor rántottam volna el Attila mellől Blanche-t, amikor átölelte őt, hanem már annak sem örültem igazából, hogy odajött a mi kis társaságunkba” – mondta sértődötten Metta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top