nlc.hu
Sztárok

Szabó András Csuti a magánéletéről

Szabó András Csuti: „Sosem dísznövényeket kerestem magam mellé” – szerelem nélkül is le tudná élni az életét Kulcsár Edina exférje

Segített Csutinak a Farm VIP-ben való szereplés, hogy kicsit távol kerüljön a magánéleti gondoktól.

Szeretné maga mögött hagyni ezt az évet Szabó András Csuti, aki a válása és két zátonyra futott kapcsolata után is reméli, hogy már csakis jót tartogat neki a jövő év. Ugyan méltósággal kezelte, hogy a volt felesége, Kulcsár Edina év elején nélküle kezdett új életet, de legbelül mindezt nem lehetett könnyű megélnie.

Csuti,

Csuti a Farm VIP 3. évadában – Fotó: Sajtószoba

„Januárban szó szerint a feje tetejére állt az életem, és dönthettem, hogy beleőrülök, vagy elfogadom. Logikusan gondolkodva, az utóbbit választottam. Persze idő kellett mindehhez” – vallotta be a Story magazinnak az üzletember, akinek a TV2 Farm VIP műsorában való szereplés is sokat segített abban, hogy kicsit távol kerüljön a gondoktól. „A közegnek, a feladatoknak és a folyamatos aktivitásnak köszönhetően egyszerűen nem volt időm azon gondolkodni, hogy mi lehet odakinn” – mesélte.

Csuti bevallotta, a párkapcsolatot most egyáltalán nem sietteti, miután Farm-béli játékostársával, Szorcsik Vikivel és a színésznőt megelőző barátnőjével is rövidre sikeredett a románc. „A párkapcsolatot most egyáltalán nem keresem. Azt is el tudom képzelni, hogy a gyerekeimmel élem le az életem, szerelem nélkül – tette hozzá az üzletember, aki azt is elárulta, mi fogja meg egy nőben: – Valami üssön fejbe, ha meglátom. (…) Egy klasszikus háziasszonytípus nem való mellém. Szeretem, ha egy nőnek vannak céljai, és azokért tesz is. Sosem dísznövényeket kerestem magam mellé”.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top