nlc.hu
Sztárok

Szilvi durva táncot lejtett Árpa Attilának A Nagy Ő-ben

A Nagy Ő: „Átesett a ló túloldalára” – Szilvi vetkőzős táncán kiakadt a többi lány

A lány úgy érezte, ő volt a legszexibb.

Mindent bevetnek a lányok, akik Árpa Attila szívéért küzdenek A Nagy Ő-ben. Ahogy az várhattuk, már volt cicaharc a lányok között, amikor kiosztásra került az első rózsa, és természetesen megállás nélkül megy a rivalizálás. 

Árpa Attila és Szilvi

Árpa Attila és Szilvi

A színész most különleges feladatot adott a hölgyeknek, mely során táncolniuk kellett neki, majd eldönteni, ki volt a legcsábítóbb. Szilvi nem bízta a véletlenre, és olyan táncot lejtett Attilának, hogy ő közben a szívét és a pulzusát ellenőrizte. A többiek kikerekedett szemekkel figyelték a jelenetet, ugyanis nem csak a mozdulatok, Szilvi ruhájának rövidsége sem jött be nekik. 

Szilvi picit átesett a ló túloldalára, én biztos nem vállaltam volna be ezt a pucsítást Attila előtt. Aztán majd meglátjuk, Attila hogy fogja ezt díjazni” – mondta Mimi, Szilvi pedig később arról számolt be, teljesen felszabadultnak érezte magát tánc közben és úgy érezte, ő volt a legszexibb. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top