nlc.hu
Sztárok

Édesanya lett A Nagy Ő versenyzője

Édesanya lett A Nagy Ő egykori versenyzője, Szilvi

Tavaly még Árpa Attila szívéért küzdött Szilvi.

Egyedi Szilvit tavaly ismerte meg az ország, amikor 18 hölgytársával együtt versenybe szállt Árpa Attila szívéért A Nagy Ő-ben. A szőke szépség akkor úgy jellemezte magát, nem szeretne agresszívan nyomulni, ő a kettesben töltött idő során szeretné elcsábítani A Nagy Őt. Ízig-vérig nőnek tartja magát, aki mellé egy olyan alfahím illik, mint Attila. Úgy gondolja, hogy nagyon sok közös van bennük, például mind a ketten szenvedélyesen szomjazzák a szerelmet. Szerinte biztos, hogy ő lesz az egyik kedvence, mert mindazt megtestesíti, amit Attila keres. Szereti a művészeteket, szabadidejében rajzol, agyagozik. Gyerekkora óta lovagol, nagyon szeret táncolni.

Egyedi Szilvi

Fotó: Facebook

Habár azt már tudjuk, nem jött össze a románc közte és Attila között, a műsor után nem sokat hallatott magáról. Most kiderült, azóta rátalált a szerelem, ráadásul életet adott első gyermekének, Egyedi Éden Brendonnak. 

„Október 28-án szombaton, 3:49-kor az igazak álmát aludtam, amikor felébredtem, felkeltem az ágyból és pár lépés után elfolyt a magzatvíz. Pár órával előtte, az éjszaka közepén fura, nyugtalan érzések kavarogtak bennem, nem tudtam hova tenni” – nyilatkozta a naphire.hu-nak A Nagy Ő egykori versenyzője, aki fotót is mutatott kisfiáról a Facebook-oldalán.

Szilvi a lapnak azt is hozzátette, figyelemmel kísérte Jákob Zoltán társkeresését az idei évadban, bár a babavárás miatt nem minden epizódot tudott megnézni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top