nlc.hu
Sztárok

Balázs Klári akkor és most

Csodaszép archív fotók Balázs Kláriról, olyan volt, mint egy hollywoodi díva

Balázs Klári már huszonévesen is igazi divatikon volt. Fotókkal bizonyítjuk.

Balázs Klári énekesnői karrierje még a hetvenes években, a Periszkóp együttessel indult, melyben első férjével, Balázs Gáborral szerepelt együtt. A csapat megszűnése után a Skála együttesben folytatta, majd szólókarrierbe kezdett. 1980-ban aztán egymásba szerettek Korda Györggyel, ami mind magánéletileg, mind szakmailag megpecsételte mindkettejük sorsát. 1981-ben készítették el első közös dalukat Nem hozol több rózsát címmel, 1982-ben pedig házasságot kötöttek és a magyar zenei élet ikonikus párosává váltak. 42 év után is elválaszthatatlanok és jelenleg is épp sokadik virágkorukat élik tévéműsorok állandó szereplőiként, illetve fesztiválok népszerű fellépőjeként.

Korda György és Balázs Klári 2022-ben

Korda György és Balázs Klári 2022-ben (Fotó: Birton Szabolcs / Fotocentreal)

Balázs Klári tanult szakmája kozmetikus, de sminkes és maszkmesteri végzettsége is van. Pályafutását modellként kezdte, reklámokban és magazinokban pózolt, de fodrászmodell is volt. Divatérzékenységét aztán énekesnőként is megtartotta. A mai napig is rendkívüli módon odafigyel a külsejére, kivétel nélkül minden alkalommal kifogástalan sminkkel és frizurával, stílusos öltözékekben jelenik meg a közönség előtt. 

Nézzétek csak ezeket a lenyűgöző, hetvenes-nyolcvanas évekből származó felvételeket az énekesnő magángyűjteményéből, melyeken úgy tündököl, akár egy hollywoodi díva!

Balázs Klári
Megnézem
Összes kép (6)

A énekesnőnek, aki idén töltötte be a 70. életévét, saját bevallása szerint is rengeteg ruhája van, azonban szüksége is van a változatos gardróbra.

„Kicsit behatárol engem, hogy a közösségi médiába felkerülnek képek a fellépéseinkről, ezért vigyáznom kell, ha kétszer ugyanazt a ruhát szeretném felvenni. Van egy kedvenc pöttyös nadrágom, amit gyakran felvettem és kombináltam más ruhadarabokkal, mondjuk egy hófehér inggel vagy egy karcsú derekú zakóval. Mit írtak rögtön rólam? Ennek a Balázs Klárinak nincs más cucca, csak ez a pöttyös nadrág? Hát ezért van sok ruhám” – fejtegette idén nyáron, az nlc-nek adott születésnapi interjújában. Ugyanitt elárulta, hogy mégsem fellépőruhákból, hanem sportruhákból vásárol a legtöbbet, melyeket azonban kizárólag otthon visel. A négy fal között a sminket is mellőzi, azonban mielőtt nyilvánosság elé lép, mindig kifesti magát.

„Ha szükség van rá, piszkosul meg tudok változtatni egy arcot, adott esetben akár a sajátomat is. Keskenyítek, szélesítek, amire szükség van. Egy-egy fotó láttán meggyanúsítottak már face liftinggel: sosem csináltam ilyesmit, csak aznap épp úgy sminkeltem magam. Nem hiszek a botoxban és a plasztikai beavatkozásokban” – tette hozzá Balázs Klári.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top