nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi az X-Faktorban

Emlékszel még Tóth Andira az X-Faktorból? Óriási átalakuláson ment keresztül

Tóth Andi 2014-ben nyerte meg az X-Faktort, 15 éves tiniként.

„Kábé hatéves koromban kezdődött, hogy a tévé előtt ülve utánozni kezdtem az énekeseket. Aztán apukán felfedezte, hogy van hangom, és elkezdtem énekórákra járni” – hangzott Tóth Andi bemutatkozása a 2014-es X-Faktorban. 

Eltelt 8 év és Andiból hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője lett, akinek új szerzeményei pár nap alatt 10 milliós nézettséget produkálnak a YouTube-on. 

Tóth Andi akkor és most

Tóth Andi 2014-ben (Fotó: Sajtóklub)

A népszerűséggel a botrányok sem kerülik el

Tóth Andi folyamatosan a figyelem középpontjában van, akit az utóbbi időben rengeteg támadás ért. Bírálták a Dancing with the Stars miatt, hogy nem jelent meg, de drogbotrányba is keverték a nevét.

„Kiderült, hogy nem megyek ezen a hétvégén a Dancingre, és egyből már arra gondoltak, hogy biztosan a rendőrségen ülök. Nonszensz. (…) Forgatok. Reggel 5-től estig bent vagyok a stúdióban és dolgozom. Nagyon dühös voltam, amikor kiderült, hogy nem tudok menni ezen a hétvégén, de a döntőben esküszöm, olyat fogok táncolni Andrei-jel, hogy mindenkinek keresztbe áll tőle a szeme. (…) Nem azért megyek vissza, hogy másoknak megmutassam, mi van velem. Csakis magam miatt” – nyilatkozta a drogbotrányba kevert énekesnő, aki arról is őszintén vallott a bulvárlapnak, hogy milyen megpróbáltatásokkal kellett megküzdenie az elmúlt időszakban.

Tóth Andi akkor és most

Tóth Andi, párja, Marics Peti és egykori mentora, Szikora Robi (Fotó: Olajos Piroska/solwee)

„Bármit csinálok, az nem jó. (…) Úgy gondolom, hogy jelenleg én vagyok a legmegosztóbb ebben az országban, pedig nem tudom, hogy mivel érdemeltem ezt ki. (…) Mióta összehoztak ezzel a botránnyal, én vagyok a közellenség” – jelentette ki Tóth Andi.

A 23 éves énekesnő most úgy döntött, egy időre visszavonul, mert alaposan át kell gondolnia, hogy a jövőben hogyan tovább. Baljós hangulatú posztja után sokan attól tartanak, hogy az összeomlás szélén áll. A Blikk értesülései szerint két-három barátján kívül a szerelme, Marics Peti az egyetlen támasza, akivel még nyáron jelentették be, hogy egy párt alkotnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top