nlc.hu
Sztárok

Smaltig Dalma akkor és most

Emlékszel még Smaltig Dalmára a Feleségek luxuskivitelben műsorból? Mutatjuk, mennyit változott

A kétgyermekes anyuka, Smaltig Dalma nagyon megosztó a kommentelők körében, de elmondása szerint jól kezeli a rosszindulatú hozzászólásokat is.

A 36 éves Smaltig Dalmát a 2017-ben elindult a Feleségek luxuskivitelben című műsorban láthattuk először, ahol többek között Csősz Bogi, Köllő Babett, Rubint Réka és Vasvári Vivien oldalán mutatta be, mennyire fényűző életet él. 

Smaltig Dalma akkor és most

Köllő Babett, Vasvári Vivien és Smaltig Dalma 2018-ban. ( Fotó: Korponai Tamás/solwee)

„Azzal szoktak poénkodni, hogy összejöttem a főnökömmel, ami vicces sztori, mert ilyenkor mindenki arra gondol, hogy valami öreg fószerrel, pedig a férjemmel csak négy év van köztünk. Amikor mi összekerültünk, neki még egy autója sem volt, rám nem süthetik azt, hogy valami gazdag férjet fogtam, hanem mi együtt tornáztuk fel a kis életünket, amire nagyon büszke vagyok. Nem az, hogy beletettem a tutiba a fenekemet, mint ahogy az általánosítások már mennek a videók alatt” – mondta korábban a kétszeres anyuka, Dalma.

Büszke a munkájára

Smaltig Dalma lánya születése után úgy érezte, hogy szeretné, ha a kislány a ruhájával is kitűnne, és mivel mindig tetszett neki a skandinávok egyszerűsége, belevágott a tervezésbe, noha nem ez a végzettsége.

Smaltig Dalma akkor és most

Smaltig Dalma férjével, Tamással (Fotó: Schumy Csaba/solwee)

„Táncművészeti iskolában végeztem, ritmikus gimnasztikáztam, élsportoló voltam, Miskolcra mentem tovább, de az anyukám szerette volna, ha nem maradok Bordosban, pedig Kazincbarcika, ahol felnőttem, nagyon kedves kis város volt akkoriban. Egyébként mindig tudtam rajzolni, kreatív gyerek voltam, bár nem is végeztem ilyen jellegű iskolát. Varrni még meg kell tanulnom, gépem van, de iskolába még nem volt időm elmenni, és időm még nincs arra, hogy minden méretet levarrjak. Addig pedig illusztrátor programtól kezdve minden van, és ahhoz értek is, meg van ruha, aminek én csinálom a szabásmintáját is.”

Smaltig Dalma akkor és most

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Jelenleg a Farm VIP legújabb évadában láthatjuk, egy teljesen új szerepben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top