nlc.hu
Sztárok

Curtis vallomása a focis múltjáról

„Mindenki tök nagy tehetségként emlékszik rám, de én nem tartottam magam jó focistának” – Curtis vallomása a futballkarrierjéről

Curtis úgy gondolja, sokkal jobb rapper, mint focista.
Curtis

A Curtis, azaz Széki Attila volt a vendég Barabás Éva Portré című műsorában, ahol interjút adott a Celeb vagyok, ments ki innen! megnyerése után.

A beszélgetés során szóba került, hogy a rapper korábban kábítószer-függő volt, aminek kapcsán Curtis azt mondta, nem fogja titkolni a fia előtt a múltját, és ha a gyerek nagyobb lesz, beszél majd vele erről.

Elmondom majd, hogy volt az életemnek egy ilyen része, és hogy volt jó pár év, mikor boszorkányüldözés áldozata volt az apukád. Bízom benne, hogy sportoló lesz. Találkozni fog ilyen szerekkel akarva-akaratlanul. De ezt kezelni, figyelni kell, bízom abban, hogy több esze lesz, mint az apjának.

Curtis futballkarrierje egy térdsérülés miatt tört derékba 17 évesen, de most elmondta, soha nem érezte magát olyan jó focistának, mint rappernek.

Tök érdekes, mindenki tök nagy tehetségként emlékszik rám, de én nem tartottam magam jó focistának. Sokkal jobb rapper vagyok, mint focista. Focimeccseken izgultam is, nem tartottam magam olyan jónak, mint a többiek. Koncerten nem izgulok

– fogalmazott Curtis, aki a dzsungelben őszintén vallott a Majkával való szakításról is.

(24.hu)

(Kiemelt kép: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top