nlc.hu
Sztárok

Így karácsonyozik Horváth Gréta

Horváth Gréta: „Egész gyerekkoromban ez volt a vágyam, ami most van”

Kicsattan a boldogságtól az influenszer.

Horváth Grétának nem indult könnyen a 2022-es éve. Mint kiderült, férje, Meggyes Dávid félrelépett Stana Alexandrával, majd elhagyta Grétát, akinek nem csak ezzel kellett megküzdenie, hanem az inzulinrezisztenciával is. Az influenszer végül komoly életmódváltásba kezdett, és nemcsak fizikálisan, lelkileg is rendbe tette magát, a szerelem pedig be is kopogtatott az ajtaján. Az elmúlt hetekben arról mesélt követőinek, hogy végre rászánta magát és megműttette az orrát

Horváth Gréta

Horváth Gréta (Instagram)

A lelkes követőkkel most azt osztotta meg, hogyan fog náluk kinézni a karácsony. 

A karácsonyt nálam tartjuk meg. Én vagyok a házigazda, és a szakácsnő is! Nagyon élvezem ezt a szerepet. Megtiszteltetés ez! Még családon belül is! Ez számomra az igazi karácsonyi varázslat. Alig várom, hogy neki álljak az ételeknek. Nagyon készülök! Egész gyerekkoromban ez volt a vágyam, ami most van. Tényleg felnőttem…Mondjuk korábban is így volt, de ez az idei sok szempontból más, mint a többi” – írta legutóbbi bejegyzésében Gréta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top