nlc.hu
Sztárok

Best of Győzike az Ázsia Expresszből

Ezek voltak Győzike legviccesebb jelenetei az Ázsia Expresszben

Számos humoros jelenet kerekedett abból, hogy a showman magyarul vagy maximum 3 angol szóval a tarsolyában próbálta megértetni magát a Közel-Keleten.

Amikor bejelentették, hogy a 3. évadban a Gáspár házaspár is nekivág az Ázsia Expressznek, az utazós kaland-reality rajongói tűkön ülve várták Győzikéék szereplését, mert tudták: ha ők ott lesznek, akkor humoros jelenetekben nem lesz hiány. Végül ugyan hoztak egy kis színt a műsorba, a szereplésük azonban igencsak megosztotta a nézőket, mivel sokszor konfliktusba keveredtek a többi versenyzővel . “Lehet engem szeretni, meg nem szeretni, hogy én milyen botrányhős vagyok, meg ezt csináltam, azt csináltam, de nélkülem olyan lapos lett volna a műsor, mint annak a rendje” – reagált a kritikákra Gáspár Győző.

Győzike

Győzike és Bea asszony az Ázsia Expressz üzbegisztáni szakaszán – Forrás: Ázsia Expressz – videó

Tény az, hogy a showman a drámázások mellett sok vicces pillanatot is szerzett a nézőknek. Ezekből válogattuk össze a TOP5-t.

1.

Épphogy csak elkezdte a kalandot a nejével, Győzike úgy vélte, máris találkozott Jordániában egy falubéli ismerősével. “More, te a falumból vagy, igaz?” – tette fel a kérdést egy idegen férfinak, aki levelet hozott neki és feleségének. Sőt azt is tudni vélte, melyik ismerőse fia lehet az illető. A jordán férfi nem értette, mit beszélnek hozzá magyarul, csak mosolygott, Győzike azonban csak folytatta: “A falumban vannak ilyen cigánygyerekek, mint te, csak azok reggel nem hordják a levelet, more“.

2.

Amikor a versenyzőknek a Holt-tenger partjára kellett valahogy eljutniuk, akkor a showman “Despacito! Despacito!”-t kiabálva akarta angolul keresni a “Dead Sea”-t.

Despacito! Despacito… nem Despacito, hogy kell mondani, csaje?” – kérdezett rá azért a feleségétől. Bea asszony azonban tudta angolul: “Dead Sea!

Győzike végül talált egy sofőrt, akinek magyarul (!) elmagyarázta, hogy hova akar eljutni, és bármilyen hihetetlen, a jordán férfi megértette és elvitte oda a házaspárt.

3.

Az egyik feladatnál 46-os cipőméretű járókelőt kellett keresnie Gáspáréknak. A showman amint megtudta ehhez a kulcsszavakat angolul a nejétől, egyből kiabálni kezdett az utcán, de olyan hangosan, hogy bizonyára még a szomszédos városban is hallani lehetett:

“Forty-six (46) shoes number, please, kollega!” – üvöltötte Győzike teljes extázisban. 

4.

Egy török piacon több doboz epret kellett eladniuk a versenyzőknek.

One (1) people, kollega please!” – kiabálta folyamatosan a showman a szerinte tuti vevőcsalogató mondatot, és közben még tapsolt is. A helyiek értetlenül Győzikét.

Mint kiderült, egy korábbi játék során a Király testvérektől tanulta ez, ám ott teljesen más volt a feladat. “Nem tudom, mit jelent. Király Lindáék ezt csinálták, amikor szedték össze az embereket. Ez így belém ragadt” – magyarázta a kamerák előtt Gáspár Győző, akinek végül Valkusz Milán lefordította, hogy mit is kiabál. “Az jó!” – reagált a showman, amikor megtudta a jelentését, majd folytatta ugyanúgy a kiabálást. 

5.

A grúz szakasz során Gáspárék egy stoppolásnál felkéredzkedtek egy buszra, erre Győzike vérszemet a kapott a tömött buszon és félig magyarul, félig angolul halandzsázni kezdett, majd éneklésbe kezdett. Erre a buszon utazók filmezni kezdték a mobiljukkal. 

Thank you very much! Taps. Here we go, let’s go! Come on, baby, yeah yeah yeah” – kezdett bele a showman, aki később azzal indokolta a spontán “produkcióját” a buszon, hogy annyira örült, hogy végeztek a feladattal és végre fuvart is szereztek.

Sziasztok! Nagy szeretettel köszöntelek benneteket itt, az Ázsia Expressz 3. évadában, ahol Gáspárné Balla Beáta és Gáspár Győző meg fogja nyerni a 10 millió forintot. Oh my yesterday! Oh my jakuzzis jelenet! Oh my merry christmas! Oh my happy new year! Bye-bye, goodbye, hu, tchüs, hello!” – mondta el egy szuszra a buszon ülőknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top