nlc.hu
Sztárok

Aggódik a talibán Andrew Tate-ért

Aggódnak a tálibok Andrew Tate-ért a letartóztatott influenszer “asszonykája” szerint

A pizzásdobozzal lebukott és Romániában rendőrkézre jutott hivatásos nőgyűlölő, Andrew Tate letartóztatása a talibán haragját is kivívta. Legalábbis ezt állítja Tate „asszonykája”, a volt szépségkirálynő Sameera Khan.

Sameera Khan volt már Miss New Jersey, mostanában viszont leginkább anti-woke újságíróként definiálja magát, akit egyszer a botrányhős Andrew Tate az asszonykájának („wifey”) nevezett, és azóta sokan csak ebben a minőségben hivatkoznak rá, miközben tudomásunk szerint a gyűlölködésből élő influenszer sohasem házasodott. Khan most a közösségi média oldalán kelt ki az “ura” védelmében, és azt állítja, hogy a talibán aggódik Top G-ért (az urban dictionary szerint a Top G-t azokra az emberekre használják, akik mindenben tehetségesek és nagyszerűek), és a nyugatnak nagy szüksége van rá, mert már elnyomták a nyugati világot a feministák – írja a Daily Star.

Sameera Khan

Andrew Tate “asszonykája”, Sameera Khan (Fotó: Sameera Khan Instagram-oldala)

Az ellentmondásos megítélésű Andrew Tate-t és öccsét, Tristant még december 29-én tartóztatták le a román hatóságok, miután az idősebb Tate közösségi média csörtébe keveredett Greta Thunberggel. Sameera Khan állítása szerint a Twitter Space segítségével kommunikált a tálibokkal, akik állítása szerint aggódnak Top G-ért, és tőle kérdezték, mikor szabadulhat. Sameera Khan az állításait egyelőre nem támasztotta alá bizonyítékokkal. Miss Khan szerint Tate iszlám hitre való áttérése fenyegetést jelent a hatalomra nézve, és az urát ezért állították félre. Arra is panaszkodott, hogy “halálos fenyegetéseket” kapott a “baloldaltól” azért, mert mindvégig kiállt Andrew Tate-ért, de ő nem fog változtatni a véleményén. A Tate testvérek mellett két nőt is letartóztattak a román hatóságok. A 32 éves korábbi román rendőr Luana Radu, illetve a 28 éves amerikai modell, Georgiana Naghel is rendőrkézre jutott, utóbbi az idősebbik Tate barátnője már közel egy éve. A vádak szerint a testvérek mellett ők is részt vettek legalább hat nő fogva tartásában, akiket arra kényszerítettek, hogy a közösségi médiás felületekre pornós tartalmakat készítsenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top