nlc.hu
Sztárok

Andrew Tate a cellájából oktatta ki a rajongóit

Andrew Tate a cellájából oktatta ki a rajongóit

A lassan már két hónapja egy romániai börtönben sínylődő csúcsmacsó a cellájából üzente meg a követőinek, hogyan kellene élniük, közben azt bizonygatva, hogy a rács mögött is ő az ász.
Andrew Tate

Bár Andrew Tate december 29.-e óta rács mögött ül, ez nem akadályozza meg a pénzkeresésben. The Real World elnevezésű platformján keresztül továbbra is lelkesen adja az életvezetési tanácsokat előfizetőinek, akik havi 49,99 dollárt fizetnek a börtönből macsóskodó erőszaktevőnek, hogy hallgathassák az okoskodását – írja a hvg.

Tate a Twitteren írta le napi programját, és eldicsekedett azzal, hogy bár a cellájában kevés helye és szabadsága van, így is elvégez napi 500 guggolást és fekvőtámaszt, minden nap meditál és imádkozik, és még 10 kilométernyi táv legyalogolására is van ideje. A napi program letudása után pedig alapos fejmosásban részesítette azokat, akik erre nem képesek:

Ha a napjaim ebben a cellában hatékonyabbak, mint a tieid, akkor légy dühös magadra. Ez azt jelenti, hogy kudarcot vallottál. Hogyan fogsz valaha is naggyá válni, ha még egy börtöncellában ülő ember is felülmúl téged? Dolgozz keményebben! Nem engedheted meg magadnak többé, hogy kudarcot vallj!

Az igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy a rács mögött Tate-nek a fentieken kívül nem is nagyon akad más dolga. Így könnyű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top