nlc.hu
Sztárok

Andrew Tate nőgyűlölő beszéddel próbálta védeni magát

Andrew Tate szerint azért van rács mögött, mert az ellene valló nők manipulálják az igazságszolgáltatást

A magát alfahímnek tartó influenszer szerint az ellene valló nők kizárólag arra képesek, hogy pénzt kérjenek tőle vásárlásra.

Újabb fejezetéhez érkezett Romániában az előzetes letartóztatásban lévő Tate-fivérek ügye. A testvérek előzetes letartóztatását meghosszabbító bíró szerint a testvéreket emberkereskedelemmel és nemi erőszakkal gyanúsítják. Az ügyészség vádirata szerint a Tate-testvérek házasságot ígértek két lánynak, majd bűntársaik segítségével pornográf tartalmak készítésére kényszerítették őket. A lányokat az Egyesült Államokból és Nagy-Britanniából vitték Romániába. A bíróság szerint az ügyészség még nem tisztázta teljes mértékben a tényállást, de a bírák szerint erős jelek mutatnak arra, hogy a testvérpár valóban súlyos bűncselekményeket követett el – írja a Transtelex.

Andrew Tate

Andrew Tate rendőrök kíséretében január 26-án (fotó: Profimédia)

A bíró azzal indokolta az előzetes letartóztatás meghosszabbítását, hogy a gyanúsítottak különlegesen veszélyesek, képesek áldozataik sebezhető pontjainak felfedezésére és kihasználására, pszichikai nyomásgyakorlásra és erőszak alkalmazására. Az indoklásban magát Andrew Tate-et is idézték, aki a vallomásában elmondta, hogy szerinte a nők értenek ahhoz, hogy a férfiak megbüntetésére használják és manipulálják az igazságszolgáltatást. Úgy gondolja, hogy az ellene valló nők féltékenyek, és másra sem képesek, csak arra, hogy pénzt kérjenek tőle vásárlásra. A bíró szerint a testvérek szabadon bocsátása a közrend megzavarását idézhetné elő, ráadásul azt a benyomást keltené, hogy az igazságszolgáltatás nem lép fel kellő hatékonysággal a bűnözőkkel szemben. Tate-ék ügyvédei fellebeztek az előzetes letartóztatás ellen, ezt a bukaresti fellebbviteli bíróság tárgyalja február 1-én.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top