nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akik 2023-ban lesznek 30 évesek

Friss menyasszony, Budapest kedvence és egy Bridgerton is 2023-ban lesz 30 éves

Akik 1993-ban születtek, idén már 30 gyertyát fújhatnak el a szülinapi tortájukon. Ám egyik-másik híresség a listán, bizony igencsak meglepő...

Ó, igen! 2023 sok híresség életében lesz vízválasztó. Életre szóló kötelékek köttetnek, gyermekek születnek és valószínűleg a szakításokat sem fogjuk tudni elkerülni. Na, de mi a helyzet a szülinaposokkal? Nos, a helyzet az, hogy több olyan híresség van, aki idén belép a 30-asok klubjába. Nem csak nekik, de valamennyi szülinaposnak nagyon boldog harmadik X-et kívánunk.

Vajon kiért dobog a szíve?

A sort rögtön február elején Luke Newton nyitja. Nem lepődünk meg, ha nem tudod fejből, hogy kiről is van szó. Február 4-én lesz ugyanis 30 éves a Bridgerton család sorozat színésze, nevezetesen Colin Bridgerton. Sajnos ki kell ábrándítanunk mindenkit, mert a drága és kedves Colin Bridgerton a valóságban bizony már nem facér. A pletykák szerint közel három éve jár együtt Jade Louise Davies nevű színész és énekesnővel. Talán idén végre az eljegyzésre is sorra kerül? Lady Whistledown bizonyára tudja a választ.

Luke Newton és Jade Louise Davies

Luke Newton és Jade Louise Davies a Bridgerton sorozat második évadának londoni premierjén (Fotó: Jeff Spicer/Getty Images)

Budapest szerelmese

Ha azt mondjuk, hogy George Ezra, akkor nem biztosan, hogyan sokan azonnal felkapják a fejüket. De, ha azt mondjuk, hogy ő az a srác, aki az egyik legszebb és legmenőbb dalt írt Budapestről? Ugye, hogy megvan! Nos, az angol fiatalember is idén nyáron lesz 30 esztendős. Azt talán még kevesebben tudják róla, hogy komoly szorongással és kényszer cselekvéssel harccol, amiből egy különleges (napi 20 perces) meditációs gyakorlat segített neki kilábalni.

Aki húsznak sem néz ki

Igazi A-listás szupersztár érkezik. Ariana Grande mondjuk pont úgy fest most is a színpadon, mintha 19 éves lenne, de bizony már 30 gyertyát fújhat el a tortáján idén nyáron. Fiatal kora ellenére olyan világslágerek fűződnek a nevéhez, mint a “Thank U, Next” , “God Is A Woman” vagy éppen a “7 rings“.  Ariana Grande a talpra állás – ha lehet ilyen mondani – példaképe is lett. 2017. május 22-én a Manchester Arénában tartott koncertjén, egy öngyilkos merénylő házi készítésű bombákkal robbantott a koncert végén. A merényletnek 22 halálos áldozata lett, a túlélőket még II. Erzsébet is meglátogatta a kórházban.  Grande június 4-én felfüggesztette a turné hátralévő részét, és egy televíziós jótékonysági koncertet tartott One Love Manchester néven, ezzel 23 millió dollárt gyűjtött össze a robbantás áldozatainak és az érintett családoknak a megsegítésére. Ariana 2020-ban jött össze Dalton Gomez ingatlanközvetítővel, és mint kiderült, elég komollyá vált a kapcsolatuk – az E! Online-nak egy közeli ismerős megerősítette, hogy 2021-ben egybekeltek

Ariana Grande

Fotó: Ariana Grande Instagram

A férfi, akit mindenki imád. (De miért?)

Rögtön Ariana után érkezzen egy másik szülinapos, Pete Davidson. Ő a férfi, akit az Egyesült Államokban leginkább az egyik leghíresebb showműsorból a Saturday Night Live-ből ismernek, de nálunk, itt Európában sokkal inkább a férfiassága a téma. Szóval Davidson idén lesz 30 éves, de sorra ájuldoznak tőle az A listás hírességek. Ahogyan azt 2021-ben az egyik kollégám megfogalmazta, Davidson az a pasi, aki hullasápadt, csontsovány, táskás szemű, mégis ő Amerika új szívtiprója, aki meghódította Kim Kardashian szívét. Persze ne legyünk felszínesek! Miért ne szerethetne bele, egy nem túl szép, de nagyon is vicces és kedves pasiba Kim Kardashian, de az igazság az, hogy nem ő volt az első, akit levett a lábáról a komikus. Egy ideig még Ariana Grande oldalán is feltűnt, és míg az énekesnő talpig dizájner darabban feszített a vörös szőnyegen, addig Pete egy fehér surranóban, pulcsiban és trottyos melegítőben pózolt. De meghódította  Phoebe Dynevort is aki a Bridgerton család főszereplője, és aki még a családjának is bemutatta Davidsont. Hogy mit tud ez a 30 éves fiatalember? Hát ezt leginkább Ariana Grande egyik posztjából lehet feltételezni, mely arról szól, hogy a férfi péniszmérete finoman szólva sem pici… 

Pete Davidson

Pete Davidson (Fotó: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images)

Lakodalom várható

Vannak azonban magyar szülinaposok is. 2023 április 25-én 30 gyertyát fújhat el majd a tortán a Sztárban sztár leszek! első évadának győztese, Békefi Viki. Ő azonban nemcsak az első helyezésére járó “koronát” nyerte el, hanem a szerelem is rátalált. A Sztárban sztár leszek! alatt ismerte meg Feng Ya Ou-t. Ám a szerelem nem alakult ki csak úgy egy csapásra. „A mi kapcsolatunk Vikivel filmbe illően indult. Először összebarátkoztunk a verseny alatt, de mivel mindketten a Sztárban Sztár leszek!-re koncentráltunk, az érzéseinket kizártuk a kapcsolatunkból. Megismertük egymást nagyon jól, de nem gondoltunk szerelemre. Amikor Viki megnyerte a versenyt, én borzasztóan büszke voltam rá. Egy pici sértődés sem volt bennem, felnéztem rá, úgy éreztem, megérdemelte a győzelmet. Már akkor sejtettem, hogy többet érzek iránta, mint barátság”- mesélte az nlc-nek a fiatalember, aki 2022 december elején meg is kérte imádott nője kezét. „Na és leánykérés mikor lesz?!” az, hogy MOST! Többet váratott magára, mint terveztük de nem véletlenül…” – írták ki közösen az Instagramra. Sok boldogságot kívánunk.

Az örök nyertes

Utolsó versenyzőnk a harmincasok csoportjában szintén egy magyar lány: Gelencsér Tímea. Bizony-bizony, már 7 éve annak, hogy ő lett a Miss World Hungary győztese. Bár bekerült a legjobb 20 versenyző közé a Miss Worldben is, végül nem az ő fejére került a korona. Oka azonban nem volt bánkódni, hiszen szinte azonnal beindult a tévés karrierje. Először szerepelt, majd riporter lett az Exatlon Hungary versenyben. De feltűnt a a Fuss, család, fuss! című szórakoztatóműsorban, ahonnan egyenesen a Dancing with the stars első évadáig táncolta el magát; melyet partnerével Hegyes Bertalannal végül megnyertek. Később pedig a következő évadok riportere is. Ami viszont nem igazán hozott szerencsét számára, az a tavalyi Ázsia Expressz. De ki tudja? Talán idén megint nyer valamit…

Szomorú történt egy fiatal lányról, akinek hányatott gyermeksora volt. Semmi kétség, hogy Whitney Houston és Bobby Brown nagyon is szerették közös gyermeküket Bobbi Kristina Brown, de az állandó családi viták, veszekedések és a válás súlyos sérüléseket okoztak az ifjú lány lelkén. Amikor pedig édesanyját is elvesztette a gyógyszerek és a kábítószer miatt, Bobbi – hiába a népes családja- egyre inkább reményvesztett lett és teljesen lemagányosodott. Bobbi Kristina Brown idén március lenne 30 esztendős, ám ezt a kort már nem élhette meg. Tragikusan fiatalon hunyt el 2005-ben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top