nlc.hu
Sztárok

Az ember, aki meghódította Kim Kardashiant: miért jó pasi Pete Davidson?

Hullasápadt, csontsovány, táskás szemű, mégis ő Amerika új szívtiprója, aki meghódította Kim Kardashian szívét

Kate Beckinsale, Ariana Grande, Margaret Qualley, Kaia Gerber, Phoebe Dynevor és Kim Kardashian. Látszólag semmi sem köti össze őket az ismertségükön kívül, azonban mégis van bennük valami közös: mindannyian jártak a komikus Pete Davidsonnal, akivel kapcsolatban szinte senki sem érti, miért hódítja meg sorban egymás után az ismert szépségeket.

Marlon Brando, Frank Sinatra, Warren Beatty, Jack Nicholson vagy az újabbak közül mondjuk Brad Pitt. A fénykorukban – sőt egyesek azon túl is – mindannyian a világ legnagyobb szívtiprói közé tartoztak, és a híres nők ugyanúgy odáig voltak értük, mint az ismeretlenek. Rájuk nézve mindenki értette, miben áll a vonzerejük. A 28 éves komikusnál, a Saturday Night Live nevű amerikai szkeccs-komédia show sztárjánál, Pete Davidsonnál a helyzet már nem ilyen egyszerű. Emberünk ellen rengeteg dolog szól: híres és jól megy a szekere, de jellemzően nem annyira híres és nem megy annyira jól a szekere, mint azoknak a nőknek, akikkel az utóbbi néhány évben összejött.

Az élete nagy részében az édesanyja házának alagsorában lakott, a kedvenc környéke Staten Island, New York legprolibb, legkevésbé menő városrésze és azért néz ki úgy, mint aki egyfolytában be van tépve, mert egyfolytában be van tépve. Még a jeles eseményekre is úgy öltözik fel, mintha épp csak a parkba indulna lazulni és szívni a haverokkal, ez pedig még inkább kiemeli a hatalmas kontrasztot, ami közte és az általában mindig nagyon sikkesen öltöző barátnői között már amúgy is jelen van. Ahogy egy amerikai lap megjegyezte, a mindig vörös szőnyegre kész Ariana Grande mellett a világ férfiállományának nagy része biztosan piszok szarul nézne ki, de ők legalább próbálkoznának: Davidson azonban még csak nem is próbálkozik. Lehet, hogy ez is része a sármjának?

Pete Davidson és Ariana Grande a 2018-as MTV VMA-n (Fotó: Paul Zimmerman/WireImage)

Pete Davidson és Ariana Grande a 2018-as MTV VMA-n (Fotó: Paul Zimmerman/WireImage)

Tagadás helyett megértés

Amikor Davidson eljegyezte Ariana Grande-t, még elintéztem a dolgot annyival, hogy biztos van valami fura becsípődése az énekesnőnek, hogy ezzel a kissé furcsa pasival jár. Amikor Cindy Crawford lányával, Kaia Gerberrel vagy épp Andie McDowell csodálatosan tehetséges lányával, Margaret Qualleyvel járt, csak felvontam a szemöldököm, és elkönyveltem a dolgot annyival, hogy ők még nagyon fiatalok, biztosan buknak a jó dumájú rosszfiúkra. Aztán jött a sorban Kate Beckinsale, és ezt már tényleg nem lehetett hová tenni: egy negyvenes évei második felében járó, régóta a jó ízléséről ismert angol édesanya mit keres az agyontetovált, görnyedt tartású, táskás szemű és folyton hullasápadt srác oldalán?

Aztán a Bridgerton főszereplője, Phoebe Dynevor még a családjának is bemutatta Davidsont Angliában, és a helyzet az, hogy lehetünk bármennyire makacsok, a celebek celebje, Kim Kardashian meghódítása után biztosan felül kell vizsgálnom mindazt, amit korábban Pete Davidsonról gondoltam. Egyszerűen én érezném magam idiótának, ha egy ilyen névsor után elkezdeném bizonygatni, hogy nem, mindezek ellenére Pete Davidson nem jó pasi, hiszen önmagában már ez a névsor is bizonyítja, hogy az. Lehet, hogy nem úgy jó pasi, ahogyan az átlagember egy jó pasiról gondolkodik, de attól még, hogy nem konvencionálisan jó pasi, még feltétlenül beleillik a kategóriába. A tagadás helyett úgy döntöttem, hogy a megértés útjára lépek: megpróbálom megfejteni Pete Davidson sármjának titkát.

Az ember, aki meghódította Kim Kardashiant: miért jó pasi Pete Davidson?
Megnézem
Összes kép (4)

A segítség

Először az nlc-s kollégáimhoz fordultam segítségért. Megkértem, hogy amennyiben jó fickónak látják Davidsont, írják le nekem, hogy mit látnak benne. Sorra jöttek a válogatott lehúzások, és rá kellett jönnöm: ők sem értik a dolgot… vagy csak nem vállalják fel őszintén a vonzalmukat Pete iránt. Egyetlen kollégám, Lina volt csak olyan bátor, hogy elismerje, szerinte egyáltalán nem rossz pasi ez a Pete. De nem beszélek helyette, mondja inkább ő:

Szerintem nagyon nehéz meghatározni, mitől lesz valaki vonzó, a szabályos szépség mögött lakozhat egy üres személyiseg, érzelmi sivárság, másrészt nem hinném, hogy attól lesz valaki jó pasi, vagy jó partner, mert szépek az izmai, és olyan az arca, ami hozza a klasszikus szépség sztenderdjeit,  amik szerencsére manapság már nem is irányadók.  És egyébként is teljesen szubjektív, ki mit tart szépnek. Másrészt a humor elég szexi tud lenni, és úgy gondolom, az sem hátrány, és sokat elmond az illetőről, ha tud nyíltan beszélni a nehézségeiről, beleértve a mentális problémáit. Nekem ez a fiú eléggé olyannak tűnik, aki vállalja önmagát, és ez a fajta magabiztosság szinten vonzóvá tehet nőket és férfiakat egyaránt.

Ez persze csak egy vélemény, Lina ráadásul nem ismeri személyesen Davidsont, így próbáltam találni valakit, aki ismeri, de még nem járt vele. Így jött a képbe az Instagram egyik legnagyobb csillaga, Emily Ratajkowski, aki nemrég egy show műsor vendégeként dicsérte agyon Davidsont.

Először is tudnod kell Peteről, hogy megvan a magassága… Számomra teljesen érthető, hogy a nők vonzónak találják. Nekem szupersármosnak tűnik… Emellett érzékeny, kedves, stílusos, ráadásul a körömlakkozása is kifogástalan. Jól néz ki…Ráadásul az édesanyjával is nagyon jó viszonyt ápol.

Ezek jó kiindulópontok, de most kicsit továbbmegyek, és pontokba szedem, mi lehet még Pete Davidson vonzerejének titka:

Hatalmas pénisz

Tudomásunk szerint Pete Davidson sosem szerepelt pornófilmben. Hogy akkor honnan tudjuk, hogy méretes lehet a pénisze? Leginkább onnan, hogy az exe, Ariana Grande tweetelte ki 2018-ban, hogy…(dobpörgés)…25 centiméteres. A tweetet később törölte, de már késő volt: az egész világsajtót bejárta a hír. Maga Davidson a Netflixes stand upjában reagált: szerinte az exe csak azért írta ki ezt, hogy a jövőben minden egyes új nője nagyot csalódjon, amikor először meglátja a meztelen valóságot.

Humorérzék és önirónia

Már a fenti példa is jelzi, hogy Davidson nincs híján az öniróniának, és ezt tudja még fokozni. Teljesen tisztában van azzal, hogy az ő kinézetével valójában teljesen esélytelennek kellene lennie, hogy ilyen kaliberű nők odáig legyenek érte, és ez a tudás része a poén-portfóliójának. Davidson az amerikai televíziózás egyik legrégebbi műsorában, a komédia szkeccsekből álló Saturday Night Live-ban (SNL) állandó szereplő, és a műsorban van egy évek óta visszatérő karaktere, Chad, aki egy tipikus füves haversrác. Nem aggódik semmin, csak enyhe vigyorral a száján teszi a dolgát, és ha bárki kérdez tőle valamit, többnyire csak annyit mond, hogy „Oké”. Ennek ellenére mindenki imádja őt, legyen az a partnerét érte hátrahagyó Jennifer Lopez, az éppen egyetemi professzorszerepben tetszelgő Benedict Cumberbatch vagy az épp MILF-ként pózoló Julia Louis-Dreyfus. Chad karakterén keresztül talán maga Davidson is azt üzeni, hogy ő sem érti ezt az egész felhajtást maga körül.

Ódivatúan romantikus

Pete Davidson nagyon sok mindent hajlandó elviccelni, de néha azért hajlandó komolyan is válaszolni. Amikor a Paper Magazin érdeklődött arról, hogy mi a vonzerejének titka, és milyen a szerelmi élete, Davidson azt felelte, hogy igyekszik mindennel elhalmozni azt, akit szeret, hiszen szerinte, ha az ember szerelmes, az egyik legfontosabb dolog az, hogy éreztesse a szerelmével, mennyire különleges számára. Davidson randizós típus, amit például onnan is tudunk, hogy Kim Kardashiant már elvitte a kedvenc Staten Island-i éttermébe vacsorázni, ráadásul még hullámvasutazni is voltak együtt. Hát nem romantikus?

Rosszfiús image

Első ránézésre talán nem annyira tűnik fel, mi lehet annyira vonzó egy magas, csontsovány, agyontetovált, hullasápadt, táskás szemű alakban, de ha jobban belegondolunk, ez a típus sok nőnek bejön. A nagyon hasonló adottságokkal bíró Machine Gun Kelly zenész jelenleg épp a Transformers-filmek szépségével, Megan Fox-szal jár, vagy ott van Travis Barker, a Blink-182 dobosa, aki a hasonló kinézetével szintén egy Kardashian lányt hódított meg, Kourtney Kardashiant. Vagy egy kicsit a múltba visszamenve rögtön megtaláljuk a Mötley Crüe dobosát, Tommy Lee-t is, akire szintén hasonlít Davidson – legalábbis testalkatában és a tetkóiban – , és aki fénykorában sok más csodanő mellett Pamela Anderson kedvese is volt. Meg kell hagyni, van ebben a típusban valami, amiért odáig van rengeteg nő.

Megan Fox és Machine Gun Kelly a 2021-es MTV VMA-n (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Megan Fox és Machine Gun Kelly a 2021-es MTV VMA-n (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Őszinteség és lazaság

Davidson egész életében Crohn-betegséggel (gyulladásos, fájdalmakkal járó bélbetegség) küzdött, az édesanyja egyedül nevelte fel, miután a tűzoltó apja a szeptember 11-i események közepette az életét vesztette munkavégzés közben. Ez a trauma egész életében elkísérte, depresszióval is küzdött, viszont soha nem titkolta ezt, stand up-osként pont azért is működik annyira, mert képes akár önmagát is kifigurázva beszélni a problémáiról, sőt még egy filmet is forgatott ezekről Staten Island királya címmel. A művilágukban őszinteséggel csak ritkán találkozó sztárok számára Davidson őszintesége és valódisága üdítő, friss szellőként hathat, és biztosan vonzó lehet, ha az ember partnere teljesen őszinte nemcsak önmagával, hanem másokkal  is. Ráadásul mindemellett nagyon laza is, aki látszólag nem csinál nagy ügyet semmiből.

Problémák és szakítások

A végére talán eljutottam addig, hogy kezdem megérteni, mit esznek a nők Pete Davidsonon. Azonban a komikus sármjának is megvannak a maga korlátai, ugyanis nagyon úgy fest, hogy bár abban nagyon jó, hogy meghódítson világhírű szépségeket, abban már nem annyira, hogy hosszabban meg is tartsa őket. A legtöbb fent említett kapcsolat alig néhány hónapig (több esetben csupán 2-3 hónapig) tartott, majd amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is illant a szerelem, hogy nem sokkal később Davidson már egy másik világhírű szépséggel randizhasson. A szakítások okát nem tudjuk, ahogy azt sem, ki szakított kivel, de kétségtelen, hogy kezd kibontakozni egy sorminta, ami alapján úgy tűnik, hogy Davidson legyen bármilyen romantikus lelkű, a hosszú távú kapcsolat nem nagyon működik vele. Ha az eddigi tempóját vesszük figyelembe, akkor nagyjából az ünnepek környékén kellene majd véget érnie a Kim Kardashiannel folytatott viszonyának/szerelmének. Egy biztos: ennek Kim exe, Kanye West (akivel a válása még folyamatban van) kimondottan örülne, hiszen egy hálaadási eseményen adott beszédében a napokban ezt mondta:

Ha a gonoszság el tudja tőlem választani Kimye-t, akkor családok milliói azt fogják érezni, hogy a válás egy rendben lévő dolog. Ám ha Isten összehoz Kimye-vel, azt ugyanúgy milliók fogják érezni. Látják majd, hogy le lehet győzni a válás nehézségeit, a traumákat, amelyekkel az ördög akar minket nyomorba taszítani

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top