nlc.hu
Sztárok

Elmondása szerint 25 ember életét oltotta ki Harry herceg

Harry herceg bevallotta, hogy megölt 25 embert

Nem emberekként, hanem sakkbábukként tekintett azokra, akiknek kioltotta az életét.
Harry herceg katonák előtt

Diana hercegnő és III. Károly kisebbik fia, Harry herceg újabb botrányosnak ígérkező könyvet jelentet meg január 10-én. A Spare, azaz Tartalék című írás eddig kiszivárgott részletei is nagy port kavartak, akárcsak a hercegről és feleségéről szóló dokusorozat.

Sok más mellett beszámol arról, milyen élményt nyújtott számára, amikor kamaszként kipróbálta a kokaint és a fű, illetve meglepő tárgyilagossággal emlékszik vissza az Afganisztánban töltött katonai szolgálatára is.

Ahogy a hvg.hu friss cikkéből kiderül, 2012-től egy éven át helikopterpilótaként teljesített szolgálatot, és a hat küldetése alatt több embert is megölt:

„Amikor azon kaptam magam, hogy elmerülök a harc forgatagában, nem gondoltam úgy arra a 25-re, akit megöltem, mint emberekre. Ezek sakkbábuk voltak, amiket leütöttek a tábláról, a rossz embereket pedig kiiktatták, mielőtt megölhették volna a jókat” – idézte a BBC Harry herceg hamarosan megjelenő könyvéből.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top