nlc.hu
Sztárok

Ő Szaszák Zsolt szerelme

Ő Szaszák Zsolt szerelme

A tavaly súlyos balesetet szenvedő Szaszák Zsolt visszatért a színházba és a várva várt szerelem is beköszöntött az életébe.

Szaszák Zsolt, a TV2 Sztárban Sztár egykori versenyzője októberben szenvedett autóbalesetet, de szerencsére mára már teljesen felépült – írja a Bors

Szaszák Zsolt szerelmes

(Fotó: press.tv2.hu TV2)

“Teljesen rendben vagyok, van új autó is, hála az égnek kezd visszatérni a régi életem. Újból dolgozom, visszakaptam az eddigi szerepeimet és bemutatók hada is van” – mondta Szaszák Zsolt, aki azt is elárulta, rátalált a szerelem.

“Még nagyon óvatosan kezelem ezt a dolgot, kialakulóban van valami. Nagyon érdekel valaki és ez egy olyan dolog, amire már régóta vártam. Próbáltam nyitott szemmel járni az elmúlt egy évben szingliként. Most potenciális esély van arra, hogy ez megváltozzon. Ő egy nagyon csinos, nagyon kedves, fiatal, varázslatos kislány” – mondta Zsolt.

A lány pedig nem más, mint Kaszás Csenge, aki a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetemre járt, jelenleg a kaposvári Csiky Gergely Színház tagja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top