nlc.hu
Sztárok
Rubint Réka nem törölte szülei telefonszámát

Rubint Réka a szülei elvesztéséről: „A számuk még mindig ott van a telefonomban, mert képtelen vagyok kitörölni”

Még mindig várja a reggeli telefonhívásokat.

Rubint Réka édesapját közel négy éve, édesanyját pedig majdnem két éve vesztette el. A fitneszlady mai napig gyászolja szüleit és sokszor megemlékezik róluk. 

Rubint Réka

Rubint Réka (Fotó: Birton Szabolcs)

Mint azt korábban is mondta, közeli kapcsolatban állt velük, ezért nehéz feldolgoznia, hogy már nincsenek, de néha úgy érzi, nem is kell, hiszen folyamatosan jeleket kap tőlük. A minap Instagram-oldalán emlékezett meg szeretett édesapjáról és édesanyjáról. 

Amikor elveszítettem a Szüleimet, tátongó érzelmi űr és egy fájdalmas tehetetlenség gyűrt az uralma alá… Próbáltam elfogadni azt, ami történt, de sokáig mégsem tudtam. Már nincs reggeli telefon, „Mizu Anya? Hogy vagy Édes?”, de a számuk még mindig ott van a telefonomban, mert képtelen vagyok kitörölni, és talán a mai napig sem tudom elfogadni, hogy már nincsenek itt… S közben az idő, a jelek és a történések bebizonyítják, hogy mindig velem vannak és vigyáznak rám” – írja megható posztjában Réka. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top