nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka az édesanyja haláláról

Rubint Réka szomorú részleteket osztott meg édesanyja haláláról: ,,Lara és az én kezemben halt meg”

Rubint Réka március végén veszítette el az édesanyját, most beszélt először a szörnyű napról.

Rubint Réka és családja március 20-án minden előjel nélkül feketére változtatta a profilképét: itt már lehetett tudni, hogy tragédia érte őket. Nem sokkal később kiderült, hogy a fitneszlady édesanyja tragikus hirtelenséggel távozott közülünk. Réka korábban az édesapját is elveszítette, ami nagyon megviselte, az édesanyja halála után pedig azt mondta, nem tudja, hogy áll fel ebből. Az elmúlt két hónapban a családjára és a munkára koncentrált, most tudott először beszélni a szörnyű napról, amikor el kellett engednie az anyukáját. 

„Kiváltságos dolog, hogy a karjaimban tudtam átsegíteni édesanyámat arra a világra, melyet nem ismerünk. Próbálom az elfogadhatatlanban megtalálni a kapaszkodót és a vigaszt. Ha nincs a Covid és nincsenek a korlátozások, akkor ugyanabban a tempóban, mint korábban, reggeltől estig dolgoztam volna. Elképzelhető, hogy a világ valamelyik pontján táboroztattam volna, s akkor most itt lennék egy óriási nagy bűntudattal a lelkemben, hogy nem voltam vele, nem lehettem mellette. Az első napokban kicsit belehaltam abba, ami történt, de aztán elkezdtem más oldalról megvizsgálni a történteket” – emlékezett vissza a Blikk hasábjain Réka és arról is beszélt, hogy mi történt az utolsó percekben.

„Lányom, Lara és az én kezemben halt meg, amíg a mentők megérkeztek, Norbika és Norbi próbálták újraéleszteni. A családunkban egyébként is hatalmas az összetartás, de amikor egyként próbáltuk megmenteni az anyukámat, ahogy összekapcsolódtunk felette, ott valami megváltozott. A gyerekeim abban a pillanatban felnőttek. Norbika az orvosi egyetemre készül és azt mondta nekem, hogy imádott nagymamája halála megerősítette abban, hogy neki ez az útja, életeket kell mentenie” – mondta Schobert Norbi felesége.

Rubint Réka gyásza

Rubint Réka és édesanyja (Rubint Réka/Facebook)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top