nlc.hu
Sztárok

Bochkor Gábor és Molnár Anikó viszonya

Molnár Anikó: „Bochkor engem is sokáig titkolt” – az egykori Nagy Ő szerint a rádiós elnyomó típus

Molnár Anikó egy idő után megunta a bujkálást és válaszút elé állította Bochkort.

Mint arról beszámoltunk, a napokban kitálalt Bochkor Gábor eltitkolt szerelme, dr. Demeter Alexandra. Molnár Anikónál jobban senki sem érti meg rádiós összetört szívű exét. Ő is megtapasztalta, milyen az, amikor bujkálni, tagadni és titkolózni kell. Amikor csakis zárt ajtók mögött lehet megélni a szerelmet. 

Molnár Anikó

Molnár Anikó szerint Bochkor elnyomó típus (Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó)

Bár a két szerelem között 15 év telt el, nagyon úgy fest, a rádiós nőkhöz való hozzáállása vajmi keveset változott. „Már 5 hónapja együtt voltunk, de engem is titkolt, és továbbra is akart. Rosszulesett, de igyekeztem megérteni, hogy nem akar felhajtást, főleg nem egy valóságshow-sztárral” – vallotta be a Story magazinnak Molnár Anikó, aki egy idő után megunta a bujkálást, a sarkára állt, és válaszút elé állította Bochkort.

„Tudta, hogy én biztosan nem bujkálok tovább, így az utána következő 8 hónapban, amikor együtt éltünk, már nyíltan vállalta a kapcsolatunkat. (…) Szerintem Gábor nem rossz ember, csak szeret irányítani, kritikus, és kissé elnyomó típus” – mesélte az egykori Nagy Ő.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin
 

Olvass még Bochkor Gáborról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top