nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina megmutatta várandós hasát

„A mostani babavárásom abszolút viszi a prímet” – Kulcsár Edina megmutatta kerekedő hasát

A volt szépségkirálynő a méreteken érzi a különbséget.

Tavaly januárban jelentette be Kulcsár Edina és Varga Márk, G.w.M., hogy házasságaikból kilépve, egymásba szerettek. A szerelmesek kapcsolata rohamosan fejlődött, ugyanis nyáron kiderült, első közös gyermeküket várja Edina. 

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina (Fotó: Trenka Attila)

Később elárulták, hogy kislányuk lesz, majd decemberben a rapper megkérte a volt szépségkirálynő kezét, amire természetesen igen volt a válasz. Edinának már van két gyermeke korábbi házasságából, Szabó András Csutitól. Most pedig egy őszinte posztot tett közzé Instagram-oldalán, melyben azt fejtegeti, miben különbözik egymástól a három terhessége

„Az első 2 várandósságomnál sem volt kicsi a pocakom, de a mostani babavárásom abszolút viszi a prímet méretek szempontjából. Azt mondják, hogy minden egyes várandósság alkalmával egyre nagyobb és nagyobb a pocak. Az eddigi tapasztalataim alapján ezt abszolút alá tudom támasztani” – írta a pocakos kép mellé Edina, amelyet ITT lehet megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top