nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi és Marics Peti kutyatulajdonos lett

Összeköltözés, aztán kutya – mi a következő lépés Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatában?

Szintet léptek a kapcsolatukban, egy kutya hatalmas felelősség.

Tóth Andi és Marics Peti tavaly vállalták fel a kapcsolatukat és azóta is nagyon boldogok együtt. „Nem vagyok az az ember, aki szereti hosszasan húzni a dolgokat. (…) Az összebútorozás közös igény és döntés volt. Mindketten szeretnénk minél több időt együtt tölteni és ez így a legoptimálisabb. Minek töltenénk éveket együtt úgy, hogy nem derül ki, mit hozunk ki egymásból null-huszonnégyben?” – indokolta az összeköltözést korábban az énekesnő.

Tóth Andi és Marics Peti

Tóth Andi és Marics Peti (Fotó: Trenka Attila)

Úgy látszik, a kapcsolatuk újabb szintet lépett, hiszen Andi és Peti is megosztott egy videót, amelyből kiderül, hogy bővült a családjuk egy kiskutyával – ezek a képsorok az Instagram-sztorijaikban elérhetőek. 

Tóth Andi egyébként sokáig küszködött, ám az utóbbi időben úgy látszik, a karrierje és a magánélete is sínen van. „Konkrétan három éve vagyok úgy önmagam, hogy meg is tehetem, van rá lehetőségem, és van egy biztos ember mellettem, tudom finanszírozni is, és most már biztos talajon áll a két lábam” – vallotta be az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top