nlc.hu
Sztárok

A hegyi doktor - Újra rendel szereplői

15 éves a Hegyi doktor, így élnek civilben a főszereplők

A hegyi doktor – Újra rendel című sorozatnak bebetonozott helye van a magyar tévécsatornákon (is). Kapaszkodj meg, mert már 15 éve annak, hogy elkezdődött az egyik lekedveltebb európai széria.

Először 2008-ban bukkantak fel a képernyőn a szereplők, akik annyira belopták magukat a nézők szívébe, hogy nem elég esténként vetíteni az új részeket, délelőttönként ismétléseket tűznek műsorra, és ezek nézettsége sem elhanyagolható. Hogy A hegyi doktor és a körülötte élők személyisége vagy a szemet gyönyörködtető tiroli táj e a nagyobb vonzerő a nézők számára, az valószínűleg nehezen eldönthető kérdés.

Hans Sigl

A Dr. Martin Grubert megformáló színész 53 éves és remekül érzi magát a bőrében. A valóságban egyáltalán nem olyan szövevényes a magánélete, mint a sorozatban: 2008 óta boldog a felesége, Susanne mellett, aki keresett fotós és zeneszerző. Mindketten azt mondják, hogy az első találkozásukkor tudták, hogy őket egymásnak rendelte a sor, és a jelek szerint nem csalt a megérzésük. Hans Sigl 190 centi magas és nagyon sportos, edzés terén amolyan mindenevő, a táplálkozására azonban gondosan ügyel.

Hans Sigl, a hegyi doktor

Heiko Ruprecht

A sorozatban ő játssza Hans Grubert, a doktor testvérét. Ahogy mondja, szívét-lelkét beleteszi az alakításába. Ő azonban a való életben nem olyan, mint Hans Gruber. Filmbeli testvéréhez hasonlóan őt is első pillantásra megbabonázta a felesége, Nicole, aki természetgyógyászként dolgozik és 2009 óta teszi teljessé Heiko Ruprecht életét. Több német filmben is szerepelt és színházban is láthatja a közönség, a legfontosabb szerepe mégis az, amit a családjában tölt be, férjként és apaként érzi magát leginkább a helyén.

Heiko Ruprecht A hegyi doktor - Újra rendel szereplője

Monika Baumgartner

A hegyi doktorban Elisabeth Grubert játszó Monika Baumgartner gyakorlott sorozatszínésznő, mielőtt beválasztották volna a Gruber-családba, többször is látni lehetett a Derrick című bűnügyi sorozatban. Nagyobb filmet utoljára 2018-ban forgatott, a közönség nagy örömére pedig színházi rendezőként tevékenykedik. A hegyi doktorban unokáját alakító Ronja Forcher pótnagymamájaként tekint rá, Monika nagy örömmel adott neki tanácsot mind szerelmi téren, mind karrierépítéssel kapcsolatban.

Monika Baumgartner

Ronja Forcher

Mindössze 10 éves volt, amikor forgatni kezdett a sorozat Lili Gruberjeként, ezért nem túlzás azt állítani, hogy a tévénézők szeme láttára nőtt fel. A filmes munka során rengeteget tanult és egyre határozottabban körvonalazódott benne, hogy a színészet az, amivel foglalkozni szeretne. Ebben az irányban tanult tovább, fontosnak érzi ugyanis, hogy a sok gyakorlati tapasztalat mellett az elmélettel is tisztában legyen. Tavaly nyáron összeházasodott szerelmével, a szintén színész Felix Briegellel

Ronja Frocher akkor és most

Mark Keller

A horvát felmenőkkel is rendelkező színész és énekes idén ünnepli 58. születésnapját. A hegyi doktor – Újra rendelben Dr. Alexander Kahnweilert alakítja, de a Cobra 11-ből is ismerős lehet, ahol André Fux bőrébe bújt. Tavaly nagy sikerrel versenyzett az Álarcos énekes német megfelelőjében, ahol egészen a második helyig jutott. Feleségével, Tulin Kellerrel két gyerekük született, Aaron és Joshua ma már 27 és 30 évesek.

Mark Keller A hegyi doktor - Újra rendel sorozat színésze akkor és mostFotók: TV2 Sajtó és Profimedia

Végezetül itt van a stábról egy friss csoportkép:

A hegyi doktor - Újra rendel szereplői

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top