nlc.hu
Sztárok

Yvonne Dederick családi drámája

Édesanyja öngyilkossága után Yvonne Dederick évekig terápiára járt: „Bűntudatom volt”

Még ma sem tudta feldolgozni a 8 évvel ezelőtti tragédiát.

Egy régi, megrázó családi tragédia nyomasztja Yvonne Dederick lelkét – írja a Blikk. Édesanyja 8 évvel ezelőtt – hosszú depresszió után – öngyilkos lett. A luxusfeleség erről sokáig a gyermekeinek sem mert beszélni.

Yvonne Dederick

Yvonne Dederick ma már sokkal jobban odafigyel a saját és környezetének a mentális egészségére – Forrás: RTL / Reggeli – videó

„Bűntudatom volt, mert nem voltam elég tájékozott a depresszió jeleivel kapcsolatban, aminek a végstádiuma az öngyilkosság. (…) A legelején (…) harag volt bennem, főleg a gyerekeim miatt, nem értettem, miért tette ezt. (…) A legkisebb akkor volt 8 éves, ő csak évekkel később tudta meg, hogy a mama öngyilkos lett” – árulta el a bulvárlapnak az üzletasszony, akinek terapeuták segítettek feldolgozni a történteket.

Elmondása szerint rémálmai voltak, amik miatt szorongás is kialakult benne. „Úgy érzem, mára, 8 év elteltével, a nehezén már túl vagyok, de teljes mértékben sosem lehet egy ilyet feldolgozni, örökké nyoma marad” – vallotta be Yvonne Dederick.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top