nlc.hu
Sztárok

VV Márió és VV Melina összebalhéztak

ValóVilág: „Gonosz, alattomos, álszent ember vagy” – durván egymásnak esett Márió és Melina

Melina nem tudja feldolgozni, hogy Márió ment vissza Dani helyett.

Durva szópárbajba keveredett VV Márió és VV Melina a ValóVilág11 legutóbbi epizódjában. A kiválasztott, VV Barna egy vacsorát kapott Melinával, VV Renivel és VV Lisszával, amely során Melina azt mondta Lisszának, szerinte Márió nemhogy a villába, a világra sem való, annyira rossz ember. Természetesen a szerelmes lány ezt egyből tovább adta kedvesének, aki rögtön számon kérte Melinát. 

VV Márió

VV Márió

„Pontosan ezért mondom hetek-hónapok óta, hogy te egy gonosz, alattomos, álszent ember vagy. Mert megint a hátam mögött. Miért nem pacekban kérdeztél föl? – mondta Márió Melinának, aki kerek perec közölte, azért, mert a fiú nem volt jelen a vacsorán, de ő ezzel a válasszal nem elégedett meg. – Hogy jössz hozzá, hogy ilyeneket mondj a hátam mögött? Melyik a rosszabb, ha rossz ember vagyok, vagy alattomos és álszent?”

A hangos szóváltásnak akkor sem volt vége, amikor a lány többször is kijelentette, akkor is ez a véleménye. Márió pedig később a kamerának is csak szidta Melinát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top