nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsi néhai férjéről vallott

Berki Mazsi: „A Jóisten a tanúm, hogy mindvégig hűséges voltam a néhai férjemhez”

Berki Mazsi először reagált az új kapcsolata körüli pletykákra.

Berki Krisztián édesanyja és néhai felesége, Berki Mazsi sokat vitáztak az elmúlt majdnem egy évben. Volt, hogy különböző médiumokon keresztül üzengettek egymásnak, az influenszer anyósa azt is elmondta, hogy nem láthatja az unokáját. Hosszú idő után azonban újra beszélőviszonyban vannak, fegyverszünetet kötöttek – a Story magazin kamerái előtt békültek ki és adtak interjút.

Volt egy kis félreértés, de harag igazából sosem volt közöttünk

– kezdte Berki anyja, majd Mazsi vette át a szót. „Amikor az embert ekkora veszteség éri, akkora a fájdalma, hogy meggondolatlanságok is kicsúszhatnak a száján. De nem vagyok haragtartó típus, szeretem a békét és a nyugalmat. Mamával már átlátjuk, hogy egyes médiumok direkt generáltak vitát közöttünk, úgyhogy ezzel az interjúval szeretnénk egyszer és mindenkorra pontot tenni az ügy végére. Történjék bármi, mi egy család vagyunk!” – jelentette ki Berki Mazsi.

Berki Renáta Mazsi

Fotó: TV2

Közeledik Berki Krisztián halálának évfordulója, erről is beszélt az édesanyja. „Azt mondják, idővel elmúlik a fájdalom, de ez nem igaz. Krisztián minden percben itt van a gondolataimban. Folyton őt keresem. Egyik nap kint cigiztem a kertben, és megjelent egy fénycsík mellettem, pedig se Nap, se Hold nem volt az égen. Kérdeztem, te vagy az, Krisztián? Választ nem kaptam, ugyanolyan hirtelen el is tűnt a jelenség, ahogy jött… Próbálom elfogadni, hogy már nem tudom őt visszahozni, de nagyon nehéz. Egyedül az unokáim, Natika és Emmácska adnak erőt” – mondta az asszony.

Az utóbbi időben több pletyka is felreppent, miszerint Mazsinak már néhai férje halála előtt is viszonya volt, ezt azonban most cáfolta. „A Jóisten a tanúm arra, hogy mindvégig hűséges voltam a néhai férjemhez, és ahogy Krisztián mondaná: még csak gondolatban sem csaltam meg őt. Egy hónapot adtam magamnak a gyászra, amit – bárhogy próbáltam elkerülni – rajtam keresztül a kislányom is megélt. Emma egy-két hónapra meg is állt a fejlődésben. Miatta sem élhetek a múltban, neki boldog anyukára van szüksége, és azt gondolom, nem bűn, ha szeretnék még az lenni” – részletezte Mazsi, amivel korábbi anyósa is egyetértett. Hozzátette, azt kívánja korábbi menyének, hogy boldog legyen.

További részletek a ma megjelent lapban:

story magazin 02.15

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top