nlc.hu
Sztárok

Ő Fazekas Vivien új párja

Fazekas Vivien először állt kamerák elé az új párjával

Végre újra maradéktalanul boldog lehet.

Fazekas Vivien és Molnár Gusztáv kapcsolata hónapokkal ezelőtt megromlott, ezért a nő beadta a válási papírokat. Nehezen dolgozta fel a történteket, ám egy ismerőse, aki eredetileg a színész jó barátja, sokat segített neki. Ebből a barátságból szerelem lett, Vivien végre újra boldog és most meg is mutatta új párját.

Fazekas Vivien és párja, Gergő

Fotó: RTL

„Végre úgy érzem, egy olyan ember van vagy lesz mellettem, aki támogat, mellettem áll, aki szeret és elfogad olyannak, amilyen vagyok, egyáltalán nem akar megváltoztatni” – mondta a Fókuszban Fazekas Vivien, akitől a szerelme, Gergő vette át a szót.

„Mindig mondták, hogy az ember életében eljön majd az a személy, akivel tényleg minden stimmel. Talán egy ilyen van. Én úgy érzem, Viviben találtam ezt meg. Így, 35 évesen, az ember már nem rövid távra, egyik napról a másikra tervez. Természetesen szeretnék mindent, ami egy egészséges kapcsolatba beletartozik” – árulta el a férfi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top