nlc.hu
Sztárok
Galambos Lajos ingatlanjai

Galambos Lajos ezért árulja 22 szobás álomotthonát

Galambos Lajos a családjával együtt döntött arról, hogy a gyermekek számára lakásokat vásárolnak, ő pedig szintén elköltözik az óriási, 22 szobás rezidenciából.

Galambos Lajos a Tényeknek adott interjújában cáfolja, hogy azért adja el a birtokát, mert szökni szeretne, és máshol akar új életet kezdeni, amihez sok pénz kell – írja a Blikk

„Egy olyan 22 szobás kúriában élünk a gyerekeimmel, amit nem tudunk kihasználni. Leültünk a gyerekekkel, majd megbeszéltük, hogy ennek így nincs értelme. Ez nem azért 22 szobás, mert én 22 szobát építettem, hanem azért, mert az Esterházy család annak idején ekkorát épített” – mondta Lagzi Lajcsi, aki továbbra sem szeretné elárulni, milyen betegséggel küzd, ami miatt nem vonult be a börtönbe.

Galabos Lajos ezért adja el ingatlanjait

Fotó: Olajos Piroska/fotocentral

„Hadd kérjem azt, hagyjanak engem békén egy picit nyugodni… épp eléggé megviselt engem az elmúlt hét év, és szeretném az életemben ezt a szakaszt teljesen lezárni” – mondta Lajcsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top