nlc.hu
Sztárok

Sáfrány Emese reagált a szakításra

Sáfrány Emese reagált a szakításról szóló pletykákra

A rajongóknak feltűnt, hogy eltűntek a közös képek.

Tavaly év elején jelentette be Sáfrány Emese, hogy szakított gyermeke édesapjával. Nem sokkal később kiderült, hogy újra szerelmes, nyár elején pedig Instagram-nyilvánossá tette a kapcsolatát Zuber Krisztián Intivel. A boldogságukat azonban beárnyékolta a zenész szívbetegsége, amivel azóta is orvosról orvosra járnak.

Sáfrány Emese

Fotó: Schumy Csaba

Az utóbbi időben felröppentek a pletykák, hogy akadozik a kapcsolatuk, hiszen régóta nem posztoltak közös képet és nem is beszéltek a viszonyukról. „Nincs semmi gond közöttünk, egyszerűen csak rengeteg megkeresést kaptunk az utóbbi időben. Mindenki arra volt kíváncsi, hogyan halad a kapcsolatunk, együtt vagy külön töltjük-e a karácsonyt, hogyan viszonyul a kisfiam a páromhoz és hasonlók. Hosszas beszélgetések után úgy döntöttünk, elég ebből” – nyilatkozta pár hónappal ezelőtt Sáfrány Emese.

A Bors megkereste, hogy reagáljon az elmúlt időszak történéseire, azonban szűkszavúan fogalmazott. „Már korábban megbeszéltük, hogy nem nyilatkozunk arról, ami velünk történik” – válaszolta a kérdésre a légtornász, ezzel azonban nem nyugtatta meg a rajongókat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top