nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi megszólalt a diákkal szexuális viszonyt folytató pedagógiai asszisztens ügyében

„Kocsi után kötném és végighúznám az utcán” – Schobert Norbi megszólalt a 39 éves pedagógiai asszisztens ügyében

Kemény véleményt fogalmazott meg a botránnyal kapcsolatban Schobert Norbi.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, kirúgták az óbudai Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolából egy 39 éves pedagógiai asszisztenst, aki a TikTok-csatornáján arról beszélt, hogy egy 15 éves diákkal van szexuális kapcsolata. Az ügyben  gyermekpornográfia elkövetésének gyanúja miatt indult nyomozás.

Schobert Norbi

Fotó: TV2

A Bors megkérte Schobert Norbit, hogy háromgyermekes apaként mondja el a véleményét, ő mit tenne, ha hasonló szituációban találná magát. Sebestyén Balázshoz csatlakozom, ha ő vasvillát állítana a hátába, akkor én kocsi után kötném és végighúznám az utcán a csávót… Nem az a lényeg, hogy a megrontó hetero- vagy homoszexuális. Undorító a gondolat is, hogy egy tanár egy fiatalkorút megkörnyékezzen és megrontson” – nyilatkozta a fitneszguru.

„Ha az én 17 éves fiamat egy 40 éves tanár zaklatná, nem állnék jót magamért. Azért tartom ezt annyira felháborítónak, mert mi, szülők rábízzuk a pedagógusok felügyeletére a gyerekeinket!” – tette hozzá. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top