nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi ruhája a Sztárban sztárban

Sztárban Sztár: Tóth Andi ruhája nem sokat takar, de elképesztően jól áll neki

Nagyon jól állt neki ez a kicsit anyaghiányos szett!

Tóth Andit évek óta Kiss Márk öltözteti – a divattervező extrém stílusáról ismert, ám az énekesnőnek minden jól áll, amit ráad. A Sztárban sztár első adásában is egy elég extravagáns szettel jelentkezett, a másodikban pedig egy olyant outfitet választott, ami igaz, nem sokat takart, de brutálisan jól állt Andinak.

Tóth Andi ruhája

Fotó: TV2

Tóth Andit korábban egy klipjében viselt, lenge szettje miatt érte kritika, amiről annak idején az nlc-nek mesélt. ,,Megkérdezték, hogy mi ez a garbó-bikinialsó kombó. Nos, mindig megtalálnak, hogy nagy hangsúly van a mellemen néhány fotómon, most viszont ezt nem mondatják. Mivel egyszerű a klip, inkább a ruhával szerettem volna feldobni. Nézegettük a külföldi videókat, és megakadt a szemem Miley Cyrus Malibu című klipjén, ami hasonló stílusú. Külföldön a kevés ruha elfogadott, itthon sokszor megköveznek érte, de mégis azt gondolom, hogy ezúttal nem mutattam sokat magamból” – részletezte az énekesnő, akiről már leperegnek a kritikák, erről pedig egy dalt is írt egy évvel ezelőtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top