nlc.hu
Sztárok

Ezek a sztárok nem hajlandók szexjelenetben szerepelni

Sztárok, akik nemet mondtak a szexjelenetekre

Van, aki még megcsókolni sem hajlandó egy másik színészt.

Ha Penn Badgley-n múlna, a You negyedik évada teljesen máshogy nézne ki. Miután az előző szezonban számtalan pikáns jelenetet láttunk Joe és Love között, a hősszerelmes szociopatánk ezúttal vonakodva bújik ágyba – már amikor azon néhány alkalmak egyikéről van szó, mikor a You folytatásában olyan szexjelenetet láthatsz, aminek Joe az egyik szereplője. A Joe-t alakító színész ugyanis részéről boldog lenne, ha „100-ról zéróra” csavarná a szexizést, de tudja, hogy ez azért nem illene a sorozat természetéhez.

Penn Badgley

Fotó: Jenny Anderson/Getty Images

Ennek ellenére arra kérte a You kreátorát, Sera Gamble-t, hogy a negyedik évadban minél kevesebbszer hancúrozzon a karaktere, méghozzá a házasságára való tekintettel. „A hűség minden kapcsolatban, a házasságomat is beleértve, nagyon fontos. Elérkeztem egy olyan pontra, amikor már nem akarok több szexjelenetet vállalni” – mondta Penn a Podcrushed című podcastjében. De nem Badgley az egyetlen színész, aki ilyen típusú határokat húzott. Egyeseknél ez a vonal a meztelenkedésnél áll meg, mások viszont már a szexjelenetekre is nemet mondanak. Ez utóbbira hoztunk most példákat.

Sarah Jessica Parker

Oké, a listát egyből egy kivétellel kezdjük, hiszen Carrie Bradshaw azért gyakran találta magát ágyban – hiszen könyörgöm, Szex és New York a sorozat címe –, de Sarah Jessica Parker a többi színésznővel ellentétben soha nem mutatott magából túl sokat. Sőt, szinte semmit. SJP-nek ugyanis minden szerződésében van egy „semmi meztelenség”-kitétel.

Sarah Jessica Parker

Fotó: Francois G. Durand/WireImage

Neal McDonough

A skála másik vége az a Neal McDonough, akinek a nevét nagy valószínűséggel nem ismered, az arcát viszont minden második filmben és sorozatban láthattad már – általában a főgonosz szerepében. És ez nem véletlen. Neal ugyanis nem hajlandó még csak megcsókolni sem olyan nőt, aki nem a felesége, ezért az antagonista megformálása a tökéletes kompromisszum a számára. „Nagyon vallásos vagyok. Istent és a családomat helyezem előre, én csak a második vagyok. Eszerint élek” – indokolta meg a döntését a színész.

Neal McDonough

Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images

Mahershala Ali

Mahershala Ali szintén vallásos okokból nem szeret szexjelenetet forgatni. Olyannyira, hogy ha David Fincher nem dolgozza át a közte és Taraji P. Henson közti pikáns pillanatokat, akkor visszalép a Benjamin Button különös életétől. Muszlimként a csók még belefér nála, de a szex már nem, ezt tiszteletben tartva Fincher kevésbé grafikussá tette a jelenetet, így végül csak azt látjuk, hogy a színészek csókolóznak, majd „kiesnek a képből”.

Chris Pratt

Miután a 2016-os Utazókban Chris Pratt és Jennifer Lawrence néhányszor (mondjuk egészen finoman) egymásnak estek, a színész azt nyilatkozta, hogy keresztény hitére való tekintettel nem vállal több szexjelenetet. Érdekesség, hogy mindezt éppen akkor határozta el, amikor néhány évre szívtipró-státuszba került, ám azóta valóban nem szexizett a mozikban.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top