nlc.hu
Szabadidő

Jön a You harmadik évada

Minden, ami tudnod kell a You harmadik évadáról

Alig várjuk már, hogy folytatódjon a You című sorozat, ezért összeszedtük, mit lehet tudni a harmadik évadról elöljáróban.

A You (magyarul: Te) című sorozat a Netflixen vett meg minket kilóra már az első évadban, amikor egy olyan morális dilemmába taszított minket nézőként, hogy egy gyilkosnak kezdtünk drukkolni az áldozat helyett. A sorozat később is tartotta a színvonalat a második évadban, úgyhogy nagyon reméljük, hogy harmadjára is sikerül egy igazi Joe Goldberg-es sztorival előállni a készítőknek.

Mikor nézhetjük már?

Bár pontos időpontot nem árult még el a Netflix, annyit tudhatunk a hírekből, hogy 2021-ben tér vissza a sorozat az új évaddal. Biztató jel az is, hogy Caroline Kepnes bejelentette, hogy a Goldberg-történet alapjául szolgáló könyvsorozat harmadik része is kész van, így aztán már semmi sem állhat Joe útjába, hogy tovább zaklasson a képernyőn is mindenféle nőket.

A forgatást persze nem Kepnes és a könyve hátráltatta eddig sem, hanem inkább a járvány miatt tolták el az új évad készítését ilyen sokáig (hiszen a Netflix már 2020 januárjában bejelentette, hogy jön a harmadik évad). Az biztosnak tűnik, hogy még idén élvezhetünk tíz vadonatúj részt Goldberg beteges lelkéről. Ráadásul azért is ígérkezik izgalmasnak a harmadik évad, mert a tavaly novemberi bejelentés szerint rögtön 13 új karaktert is láthatunk majd a sorozatban, de Joe és Love természetesen marad az, aki volt, nélkülük nem is lenne igazi a történet.

Folytatódik a You című sorozat

Joe és Love nem túl egészséges kapcsolatát láthatjuk a You című sorozatban (Kép: IMDb)

A második évadban drasztikusan melodrámába hajlott a történet, el is tért a könyvekben megismert sztoritól. Amikor pedig Candace szembesítette Love-ot Joe igazi természetével, egészen elképesztő reakciót kaptunk tőle az arcunkba azzal, hogy nyakon szúrta Candace-t, és kiderült róla, hogy egy újabb pszichopatával állunk szemben, pedig eddig azt gondoltuk, hogy ő az áldozat. Olyan pillanatokat kaptunk a második évadtól, melyektől az állunkat kerestük sokáig, ezért van okunk azt gondolni, hogy a harmadik évadban fog igazán beindulni a történet.

Fordulat után fordulat

Joe Goldberg karakterét megformáló színész, Penn Badgley árult el ennyit a következő évadról: „Elvileg Joe és Love nagyon hasonlítanak egymásra, de aztán Joe elutasítja a nőt, ami felhozza az örök problémát: a férfiak és nők közti egyenjogúság kérdését.” A színész nyilatkozata szerint kiderül majd, hogy Joe és Love nem lelki társak, és hogy Joe igazából fél Love-tól: „A harmadik évadban egymás ellenségeivé válnak.”

De nem csak Love karakterét ismerhetjük meg alaposabban és mélyebben az új évadban, egy interjúban Sera Gamble, a sorozat forgatókönyvírója és producere mondta el, hogy sötét jövőt képzelnek el Joe-nak. A második évadban egyértelműen az vezette a forgatókönyvírót, hogy jobban megértsük a férfi motivációit, és bemutassa, miért lett olyan, amilyen (pszichopata gyilkos). Bár a két főszereplő háttértörténete eléggé különböző, az kiderült, hogy mindketten fizikai és érzelmi bántalmazás áldozatai voltak gyerekkorukban.

Gamble és Badgley meg van győződve róla, hogy nem a harmadik évad lesz az utolsó, aminek minden rajongó örül, hiszen a You egy friss, szexi, csavaros és váratlan fordulatokkal spékelt sötét sorozat, amit nézve azt sem tudjuk, hol áll a fejünk, és tulajdonképpen kinek is kellene drukkolnunk. Alig várjuk, hogy pontos dátumot is kapjunk és végre elinduljon a harmadik évad!

via

Mit olvasol ma?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top