nlc.hu
Trend

Sztárok, akik nem hajlandók levetkőzni a kamerák előtt

Ezek a sztárok nem hajlandók levetkőzni a kamerák előtt

Ezek a nők és férfiak egyaránt élből elutasítják a meztelenkedést – ha ruha nélkül látod őket egy filmben, akkor igazából biztosan nem ők azok a vásznon.

Megszabadulni egy-két vagy az összes ruhadarabtól, valamint a szexjelenetek szinte kitörölhetetlen részeivé váltak Hollywoodnak – ezért is létezik már az intimitás koordinátor munkaköre, tesszük hozzá, hogy amúgy nagyon helyesen –, azonban vannak színészek, akik köszönik szépen, nem kérnek ebből. Ha pedig mégis megköveteli a jelenet a meztelenkedést, akkor inkább testdublőrt kérnek a feladat elvégzésére. Mutatjuk, kik erősítik a zéró pucérkodás klubját.

Samuel L. Jackson

Bár Samuel L. Jackson már több mint 150 filmben szerepelt, még egyikben sem vetkőzött le, a teljes, elölről mutatott meztelenséget pedig sosem vállalná be. „Olyan hatalmas az aurám, hogy nem tudom, elég nagy-e ahhoz a farkam, hogy felérjen ehhez a nagysághoz” – mondta Howard Sternnek, és hozzátette, hogy valószínűleg „farokdublőrt” kérne ilyen esetben.

Sztárok, akik nem vetkőznek

Fotó: Paras Griffin/Getty Images

Mandy Moore

A Szabadság, szerelem című filmben Mandy Moore-nak van egy jelenete, amiben látszik a feneke. Vagy legalábbis látszana, ha valaha is a karrierje során vállalta volna, hogy ledobja a ruháit. Ehelyett inkább egy testdublőr popsija szerepel a filmben. A színésznő az Entertainment Tonightnak azt nyilatkozta erről, hogy „erkölcsös lány vagyok. Senki sem láthatja a fenekemet rajtam kívül, akkor is csak zárt ajtóknál”.

Sztárok, akik nem vetkőznek

Fotó: Jon Kopaloff/Getty Images

Anna Kendrick

„Sosem fogok levetkőzni… Nem kritizálom azokat, akik igen, de úgy tervezem, hogy így folytatom tovább és remélem, ez elég lesz” – mondta Anna Kendrick a The Telegraphnak, miután a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres című filmben testdublőr meztelenkedett helyette.

Sztárok, akik nem vetkőznek

Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images

Julia Roberts

Julia Roberts több olyan filmben is felbukkant már, amiben nagyon explicit szexjelenetek szerepeltek volna, ő azonban mindig kiállt amellett, hogy egy kicsit csavarjanak le belőle. És mikor megkérdezték, hogy pucér jelenetet bevállalna-e, azt felelte: „Nem igazán ez az, amit csinálni szeretnék, szóval ha valaki megkér rá, számíthat rá, hogy nem lesz annyira bevállalós. Háromgyermekes anyaként így gondolom.”

Sztárok, akik nem vetkőznek

Fotó: Lionel Hahn/Getty Images

Megan Fox

Annak ellenére, hogy Megan Fox nem szégyenlős, ha a szexuális életéről kell beszélnie Machine Gun Kellyvel, és egészen sokat mutató ruhákban jelenik meg a vörös szőnyegen, mégis kifejezetten visszafogott, ha mindezt a kamerák előtt kell megtennie: egyszerűen nem akarja, hogy ilyen helyzetben lássa őt a családja. „Volt pár jó projekt tehetséges emberekkel, rendezővel, de amit a nőknek ezekben a filmekben csinálniuk kellett, azok olyan dolgok voltak, amiket soha nem akarnám, hogy a fiaim lássanak vagy tudjanak róla” – magyarázta. Egyszer egy HBO-s sorozatot utasított el, ahol szexmunkást kellett volna játszania, erről így nyilatkozott: „Ezek azok, amik degradálóak a karaktert alakító nő számára.”

Sztárok, akik nem vetkőznek

Fotó: Arturo Holmes/Getty Images

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top