nlc.hu
Sztárok
Bódi Csabi az M1-es balesetről

„Egy különös félelem volt bennünk” – megszólalt az M1-es tömegbalesetről Bódi Csabi

Csabi bevallotta, halálfélelem kerítette hatalmába.

Harminckét személyautó, öt kisteherautó és hat kamion érintett az M1-es autópályán, Mány térségében történt balesetben szombaton, amely a sztráda 30-as kilométerszelvényénél, a Győr felé vezető irányban következett be. Egy 20 méteres sávban egy lokális szélátfúvás keletkezett, amit az is súlyosbított, hogy a környező mezőgazdasági földeken az elmúlt napokban munkálatokat végeztek, föllazították a talajt, és ez a hatalmas, orkánerejű szél felkapta a port és befújta az autópályára. A tömegbalesetben tíz gyermek sérült meg, közülük négyen súlyosan és hatan könnyebben, valamint huszonkilenc felnőtt, akik közül tízen súlyosan, míg tizenkilencen könnyebben, egy 47 éves férfi pedig életét vesztette. 

Bódi Csabi

Bódi Csabi (Fotó: Instagram)

Mint kiderült, hasonló helyzetben találta magát Bódi Csabi is, aki az M3-as autópályán tartott az egyik fellépésére, majd hirtelen sűrű porfelhőbe került. 

„Olyan volt, mintha egy Marvel-filmben lettünk volna, ahol az óriási rombolás miatt mindent ellep a por – mondta a Borsnak Csabi, majd hozzátette, soha nem tapasztalt még ilyet és bevallotta, elfogta a félelem. – Én kora délután ültem autóba, az első bulimra mentünk az M3-as autópályán Füzesgyarmat felé. Már az óriási szélvihar is aggasztó volt, aztán egyszer csak jött a feketeleves. Körülbelül 500-600 méter volt a látótávolság, mikor észrevettük a porfelhőt előttünk. Azonnal lassítottam, mert azon túl már semmi sem látszódott. 60-nal gurulhattunk át rajta, ekkor már a látási viszonyok a minimumra csökkentek. Az volt a szerencsénk, hogy a körülöttünk lévő autósok is hasonlóan cselekedtek, mint mi, de elég lett volna egy apró figyelmetlenség, vagy hiba, és máris megtörténik a baj. Furcsa, de inkább durva érzések fogtak el abban a pillanatban. Egy különös félelem is volt bennünk, hiszen itt tényleg a másodperc törtrésze alatt meglett volna a baj. Pont, ahogy az M1-es autópályán.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top