nlc.hu
Utazás

Negyvennél több jármű érintett az M1-esen történt balesetben

Autók mellett kamion is égett az M1-es autópályán, sok a sérült – videó

Nagy erőkkel vonult ki a helyszínre a katasztrófavédelem.

Harminckét személyautó, öt kisteherautó és hat kamion érintett az M1-es autópályán, Mány térségében történt balesetben, amely a sztráda 30-as kilométerszelvényénél, a Győr felé vezető irányban következett be.

A járművek közül tizenkilenc személyautó, egy kisteherautó és egy kamion gyulladt ki. A másik irányban, a Budapest felé vezető oldalon két gépkocsi ütközött össze, ezek a járművek nem égtek ki. A tatabányai, a bajnai, a törökbálinti, a nyergesújfalui, a székesfehérvári, a fővárosi hivatásos, a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók mellett a Fejér vármegyei és a Komárom-Esztergom vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkezett az esethez, írja az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Baleset az M1-es autópályán

Fotó: Police.hu

A legújabb hírek szerint tűz már nincs a helyszínen, visszahűtötték és áramtalanították a járműveket. A mentés viszont még tart, többek között négy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. A forgalom mindkét irányban áll az érintett útszakaszon, a közlekedést az 1-es főútra terelik.

FRISS INFÓK AZ M1-es AUTÓPÁLYÁRÓL
🚗 A balesetben érintett:
42 jármű, ebből 37 autó és 5 kamion.

ℹ️ A balesetet…

Posted by MKIF Zrt. – Az ország útja on Saturday, 11 March 2023

A rendőrség tájékoztatása szerint  2023. március 11-én 14 óra 25 perc körül az M1-es autópálya 26-os kilométerszelvényénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon öt kamion és 37 személygépkocsi ütközött össze. Az elsődleges adatok szerint a balesetben 19 jármű kiégett, összesen 36 ember sérült meg, melyből 1 személy életveszélyes,  13 fő pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top