nlc.hu
Sztárok
Továbbfogyott Kelemen Anna

Durva fogyás: állítólag már 40 kilót sem nyom Kelemen Anna

Állítja, fogyása tudatos és életmódváltás miatt tűnnek el róla a kilók.

Ugyan egy szakorvos még februárban azt mondta Kelemen Annának, hogy nem lenne szabad még többet fogynia, de mint a Blikk Címlapsztori című műsorának vendégeként elmondta, nem fogadta meg ezt a tanácsot.

„Már nem 7,4 kiló zsírról van szó, mert azóta is fogytam… ez egy egy hónapos hír. Most így vagyok jól” – nyilatkozta, hozzátéve, hogy ez mozgással és egészséges táplálkozással egybekötött életmódváltás nála. „Velem nem történnek véletlenül a dolgok, tudatos volt a fogyás. Sokan mondják, hogy túl vékonynak tartanak, de én nem tartom magam annak” – szögezte le. 

Kelemen Anna

Fotó: press.tv2.hu

Kelemen Anna néhány hete azt nyilatkozta, nem tartja magát anorexiásnak vagy bulimiásnak, nincs testképzavara, csak ráment a gyomrára a jelenlegi helyzet, ami körülbelül két éve tart. Majd beismerte, szereti feszegetni a saját határait, és tett egy ijesztő kijelentést is, mégpedig a következőt: „Kíváncsi vagyok arra, mikor lesznek beszédzavaraim a szénhidrátmegvonástól, vagy mitől lassulok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top