nlc.hu
Sztárok

Kelemen Anna is megszólalt a háborúról

Kelemen Anna a háborúról: „Foglalkoztat, hogy elhelyezzem magam a világban, és hogy mi lesz a közeljövőben”

Elismeri, hogy nacionalista érzelmű, de szerinte ezzel nincs baj.

Kelemen Anna már korábban is elmondta, hogy fogyásának nem csak az az oka, hogy jól szeretne kinézni, hanem az is, hogy megviseli a jelenlegi háborús helyzet, és azt gondolja, ezzel nincs egyedül. 

Kelemen Anna

Kelemen Anna a Mokkában

Ma a Mokka vendégeként mesélt bővebben a hazaszeretetéről és reagált arra, miért lepődtek meg az emberek, amikor erről korábban is nyilatkozott. 

Azt nem értettem, hogy miért lepte meg az ottaniakat, hogy én ezt mondtam. Nagymagyarnak neveztek, amit már szélsőségnek gondoltam, pedig szerintem ez az alap. Foglalkoztat, hogy elhelyezzem magam a világban, és hogy mi lesz a közeljövőben. Nem ezért fogytam le, de egyfajta aggodalommal tölt el az elmúlt pár év. Figyelem azt, hogy mi van országon kívül is, de főleg azt, hogy mi hogyan készülünk az esetleges védekezésre – mondta Anna, aki arra is kitért, elismeri, hogy nacionalista érzelmű, de szerinte ezzel nincs baj. – Szerintem nem nagyon mondok mást, mint a magyarok nagy része, tehát hogy például ide, ebbe az országba nem illenek annyira a bevándorlók. Én nem tudom ezt úgy elképzelni, mint mondjuk Londonban.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top