nlc.hu
Sztárok

Együtt jelent meg Marsi Anikó és Palik László

Itt tűnt fel együtt Marsi Anikó és Palik László a jelenlegi párjaikkal

Közös programra mentek.

Igazi mozaikcsaládban él Marsi Anikó, ami szerinte kiválóan működik. A Tények híradósa a Blikk TV Címlapsztori című műsorában elárulta, hogy közös programokat is csinálnak Palik Lászlóval a gyerekeik érdekében. Szombaton például együtt mentek a 14 éves Vince vízilabdameccsére.

Marsi Anikó és Palik László,

Marsi Anikónak és Palik Lászlónak gyakran vannak közös programjaik a gyerekeikkel – nlc-montázs, Fotók forrása: (b) TV2 / Tények – videó, (j) Sajtószoba

Természetes, hogy a volt férjem is ott van a kisebbik fiunk meccsén. Sőt szerintem az ő párja is ott lesz. (…) És talán az én férjem is oda tud keveredni, már amennyire a munkája engedi. Ülni fogunk együtt egy csarnok lelátóján, és nagyon fogunk szurkolni” – mondta el Marsi Anikó, aki tavaly szeptemberben ment férjhez Gyarmati Gáborhoz.

A híradós már korábban is őszintén nyilatkozott arról, hogyan működnek volt párjaikkal és a gyerekeikkel együtt mozaikcsaládként. Véleménye szerint a gyerekek könnyebben alkalmazkodnak a boldog szülőkhöz. “Azt gondolom erről, hogy szerencsések azok a gyerekek, akiknek hirtelen lesz jó néhány, jó fej szülőjük. Ha a szülők veszekednek egymással, az a gyerekeknek nem jó, ők nem tudnak ebből jól kijönni. Viszont ha megértik azt, hogy mindenki tud normális életet élni és intelligensen állnak hozzá, a gyerekek érdekében, az élethez, akkor ahhoz a gyerekek a legnagyobb jó kedvvel alkalmazkodnak” – mesélte akkor a Mokkában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top